E përditësuar|e Martë, Shtator 30, 2014

stop rrenimit

PS “pret në besë” denoncuesit e ndërtimeve, u publikon identitetin

Pas publikimit të rreth 40 fotografive, përmes të cilave qytetarët denoncuan ndërtimet pa leje dhe abuzive, në faqen stoprrënimit.com janë hequr fotot. Shkak për këtë është bërë publikimi i identitetit, adresave dhe numrave të telefonit të denoncuesve. Në aplikacionin online, paditësve u kërkohej të plotësonin emailin, numrin e telefonit, adresën e banimit dhe emrin e Lexoni të plotë

Nisma e Ramës, qytetarët denoncojnë ndërtimet pa leje

Vetëm një ditë pas nismës së kryeministrit të ardhshëm, Edi Rama, për denoncimin e ndërtimeve pa leje në faqen www.stoprrenimit.com kanë ardhur denoncime të shuma nga ana e qytetarëve. ...Lexoni të plotë