E përditësuar|e Martë, Shtator 30, 2014

perdhunues

Mbyllen hetimet për Nazime Vishën,18 vjeçarja: Vrava përdhunuesin

Hetimet për rastin Nazime Visha, 18 vjeçarja që vrau përdhunuesin e saj Fiqiri Muça, u mbyllën sot nga organi i akuzës. Prokuroria e Tiranës dorëzoi dosjen e 18-vjeçares në gjykatë, duke ngritur akuzën për vrasje me paramendim ndaj Nazime Vishës dhe në përfundim të hetimeve deklaroi se tashmë ka sqaruar shumë detaje në lidhje me Lexoni të plotë