E përditësuar|e Mërkurë, Shtator 17, 2014

papunesia ne shqiperi

Burrat më të papunë se gratë

Të rinjtë shqiptarë, madje edhe ata të diplomuar, rezultojnë të jenë më të prekurit nga papunësia. Të paktën këtë tregojnë statistikat e fundit të nxjerra nga studime dhe anketa të ndryshme. Për më tepër e ndarë sipas gjinisë, numri i meshkujve të papunë është më i lartë se ai i femrave. Papunësia Referuar të dhënave Lexoni të plotë

Berisha apel Ramës: Hiq dorë nga taksa progresive

Kryeministri Berisha ka sulmuar nga Vora kreun e opozitës përsa i përket taksës progresive, ndërsa i bëri apel Ramës që të heqë dorë nga kjo taksë pasi ajo përgjysmon ...Lexoni të plotë