E përditësuar|e Mërkurë, Shtator 17, 2014

kryeministria e shqiperise

Niko Peleshi: Do i zhbëjmë vendimet e pista të Berishës, edhe SHQUP-in

Zëvendës kryeministri, Niko Peleshi është i ftuar në emisionin “5 Pyetje nga Babaramo”. Gjatë emisionit, zv/kryeministri Peleshi po i përgjigjet një sërë pyetjeve mbi punën e tij në detyrën e re, si dhe mbi vendimet në mbledhjen e ardhshme të qeverisë. Mbi kohëzgjatjen e tranzicionit të pushtetit dhe detaje më konkrete lidhur me tre vendimet Lexoni të plotë