E përditësuar|e Martë, Shtator 23, 2014

koalicioni ps-lsi

Meta:Po cënohen standartet që ishin krijuar me mund

Kreu i LSI-së së Ilir Meta ka deklaruar nga Berati , ku bëri prezntimin e  kandidtes për deputete  Sajmira  Laçi se vendi ka nevojë për ekuilibër të ri polotik. “Nuk mund të kontrollohen te gjitha institucionet nga nje qendra.Po cënohen të gjitha ato standarte që ishin krijuar me mund. I qëndruam marrevshjes dhe u ndameësi Lexoni të plotë