E përditësuar|e Martë, Shtator 23, 2014

justin bieber

Justin Bieber ende fëmijë, nuk lejohet të hyjë në club

Këngëtari 19-vjeçar është ndjerë i sikletosur kur i kanë kërkuar që të largohej nga klubi “Lure” në Los Anxhelos pasi kishte provuar të hynte edhe nga dera e pasme. “Dikush nga ekipi i Justinit erdhi më herët në klub dhe u tha udhëheqësve se ai do të vinte”, ka thënë një burim. Ata i thanë Lexoni të plotë