E përditësuar|e Mërkurë, Tetor 1, 2014

joana gjuzi

Joana e “BB6” ndryshon look

Pasi bëri hapin e parë të ndryshimit të look-ut pak kohë më parë, duke u bërë bionde si dikur, Joana Gjuzi e “Big Brother 6” ka hedhur dhe hapin e dytë, që ndoshta s’ishte parashikuar, duke bërë një zgjatje ekstreme të flokëve. Me sa duket, ajo ka dashur të duket shumë e veçantë në plazh Lexoni të plotë

Na bashkoi Big Brother! (FOTO)

Ish- konkurrentët e  shout televiziv “Big Brother 6 ” duket se kanë lënë mënjanë çdo debat e konflikt  të ndodhur gjatë kohës që ata ishin  banorë të shtëpisë më ...Lexoni të plotë

Joana “harron” Anaidin me Bjordin

Joana Gjuzi, ish-konkurrente e “Big Brother 6” ishte një nga banorët më antipatike për publikun deri në finalen e këtij edicioni.  Por një ditë më pas një pjesë e ...Lexoni të plotë