E përditësuar|e Premte, Shtator 19, 2014

joana gjuzi topless

Joana e BB6 del topless: Së shpejti filloj punë si pedagoge

Është një nga vajzat më të kërkuara të faqeve rozë. Joana Gjuzi, vajza 26 vjeçare, pjesëmarrëse e edicionit të gjashtë të Big Brother, është nga të paktat që diti t’i mbijetojë tregut. Aq sa e gjykuar brenda shtëpisë, po aq e kërkuar dhe e vlerësuar nga publiku jashtë. Famën e fituar, vajza simpatike di ta Lexoni të plotë