E përditësuar|e Shtunë, Shtator 20, 2014

helikopteret e ushtrise shqiptare

Imami shet për 15 milionë lekë avionët dhe helikopterët

Nga Luis Tanushi  Nën justifikimin e vjetërsisë, mijëra ton armatime po zbrazin magazinat e ushtrisë për t’u shitur për skrap ose për t’u rishitur në vendet e tjera. As në këto ditë të fundit të qeverisë në ikje, nuk ka munguar firma e  ministrit Imami për të nxjerrë në shitje pasuri të ushtrisë shqiptare të Lexoni të plotë