E përditësuar|e Hënë, Shtator 22, 2014

brikena arapaj

Në Lezhën e Kastriotëve

Grupi “Nise udhëtimin tënd, nga Shqipëria jote”, u ndal në Lezhë. Historia e lashtë e qytetit që njihet për një ndër aksionet më të mëdha në historinë kombëtare, “Beslidhja e Lezhës” dhe trevave përreth, shtyu AKT-në të promovojë bukuritë dhe trashëgiminë kulturore dhe gjithçka të mrekullueshme që mbart në vetvete kjo pjesë e Shqipërisë. AKT, Lexoni të plotë