E përditësuar|e Martë, Shtator 30, 2014

analiza

Kanceri i prostatës, analizat e reja përcaktojnë rrezikun

Deri tani meshkujt me kancer në prostatë  ndodheshin para një dileme: t’i nënshtroheshin ndërhyrjes dhe të vuanin efektet anësore, apo ta bindnin mjekun që ta ndiqte hap pas hapi gjendjen e tyre. Vendimi zakonisht merret bazuar tek shkalla e agresivitetit të kancerit. Tanimë analiza të reja gjenetike janë shumë të sakta dhe mund të pakësojnë Lexoni të plotë

E kanë vrarë apo ka vdekur Pablo Neruda?

Ka qenë vrasje? Me nxjerrjen e eshtrave të Pablo Nerudas duhen sqaruar shkaqet e vdekjes. Rezultati mund të ndikojë në fushatën elektorale. A duhet rishkruar historia e Kilit? Nxjerrja ...Lexoni të plotë