E përditësuar|e Martë, Shtator 23, 2014

Si të aplikoni për 10 mijë vende pune në Kanada 

kanadaPLOTËSONI FORMULARIN NË www.canadavisa.com

Bëhet fjalë për kompani serioze që operojnë në fusha të ndryshme dhe që ofrojnë punë të të gjitha profesioneve duke filluar që nga ndërtimi; hoteleria, kujdestaria e fëmijëve dhe të moshuarve, kuzhina, e deri të kërkesat për inxhinier; mësues; mjek apo ekonomist. Punët janë sezonale por edhe të përhershme, kjo varet nga kërkesa e individit dhe ecuria e tij pas punësimit në Kanada. Sa i përket kritereve, ato nuk janë të pamundura për tu përmbushur nga aplikantët, pasi ka vende pune për të gjitha nivelet e arsimimit dhe kualifikimit të personave të interesuar.
Organizatorët
“Janë me qindra vende pune që kompanitë kanadeze ofrojnë për emigrantët shqiptarë. Bëhet fjalë për punësim të përkohshëm por edhe për emigrim të përhershëm, (emigrim individual apo familjar). Për këtë arsye ne kemi çelur panairin: “Jeto dhe puno në Kanada” për ti njohur shqiptarët me vendet e lira të punës që ofron ky shtet. Bëhet fjalë për punë nga më të ndryshmet duke filluar që nga kasapi, e deri të kamarieri; inxhinieri apo mjeku e infermieri. Të interesuarit duhet të plotësojnë një formular që e gjejnë këtu në panair, ku do iu kërkohen të dhëna mbi identitetin, llojet e punës që kanë bërë, arsimimin dhe eksperiencat në punë. Asnjë person nuk duhet të mashtrojë për të dhënat që do jap gjatë aplikimit, ato duhet të jenë 100 % të vërteta. Në bazë të përvojës së mëparshme, diplomës dhe kualifikimit që ka secili aplikant do të kërkohet edhe puna që mund të bëjë gjithsecili. Më pas aplikanti do të dorëzojë një sërë dokumentesh të kërkuara nga kompania që do të ofrojë punë për të dhe do të nisin tratativat për emigrimin dhe punësimin e tij. Nuk ka kritere apo profesione të limitura, kjo edhe sa i përket nivelit të njohurive në gjuhën angleze, mjafton dhe një nivel mesatar i gjuhës sa për të komunikuar,” tha dje Afrim Korbi, organizator i panairit dhe përfaqësues i agjencisë ‘Korbigroup’ që luan rolin e kompanisë shqiptare ndërmjetësuese me kompanitë kanadeze që kanë vende të lira pune për shqiptarët.
Ministria e Punës
Edhe Robert Gertler, përfaqësues i një zyre ligjore në Toronto, i ardhur nga Kanadaja posaçërisht për organizimin e këtij panairi, dhe për kërkimin e forcës punëtore në vend të ndryshme, u shpreh se këtë vit zgjodhën të vijnë në Shqipëri pasi besojnë në aftësitë dhe kualifikimin e forcës punëtore shqiptare. Sipas tij shqiptarët e duan punën dhe kanë përgjegjësi në atë çka marrin përsipër të bëjnë. Ky panair ka pasur edhe mbështetjen e Ministrisë së Punës dhe Çështjeve Sociale, ku në ceremoninë e çeljes së panairit morën pjesë edhe përfaqësues të Ministrisë, ku zv/ministrja e Punës Afërdita Zëri vlerësoi lart iniciativën e ndërmarrë duke premtuar mbështetjen e qeverisë për agjencitë që ndërmjetësojnë punësimin në vend. Ajo u shpreh më tej se ky panair do t’ju vij në ndihmë mjaft të rinjve shqiptarë që janë të papunë dhe që në Kanada mund të gjejnë të ardhmen e tyre.
Panairi
Qindra të rinj shqiptarë, por dhe familjarë të ardhur nga Tirana por edhe nga rrethet vizituan dje stendat e panairit dhe aplikuan për punësim dhe emigrim në Kanada. Organizatorët u shprehën se interesi ishte mjaft i lartë dhe gjatë gjithë kohës stendat ku bëhej aplikimi nuk kanë pushuar për asnjë moment. Të gjitha regjistrimet do të shqyrtohen dhe të interesuarit do të telefonohen një e nga një. Të interesuarit që nuk do munden të vizitojnë panairin mund të kontaktojnë duke derguar një email tek tiranaobserver@gmail.com.

Profesionet më të paguara dhe me më shumë prioritet

Në dy vitet e fundit qeveria kanadeze po pranon aplikime kryesisht nga kandidatë me kontrata të aprovuara pune, pra përzgjedhjes së emigrantëve drejtpërsëdrejti nga vetë kompanitë kanadeze, sipas nevojave aktuale të ekonomisë lokale. Kryesisht provinca të caktuara, të cilat kanë mungesa punëtorësh të kualifikuar, ofrojnë kuota më të larta vjetore në përzgjedhjen e emigrantëve. Bëhet fjalë për Saskatchewan dhe Alberta, provincat me papunësinë më të ulët në Kanada. Sipas statistikave për muajin qershor 2012, papunësia na Kanada ishte 7.2%, ndërsa në Saskatchewan 4.9% dhe në Alberta 4.6%. Të dyja provincat kanë mungesë punëtorësh të kualifikuar, siç janë teknikët e ndërtimit, mekanikët, saldatorët dhe kuzhinierët. Rezervat e provuara të naftës në këto dy provinca janë të dytat pas Arabisë Saudite, por me kosto më të lartë. Vetëm Alberta pritet të dyfishojë numrin e punëtorëve të naftës me rreth 120 mijë punëtorë të rinj për 8 vitet e ardhshme. Ndryshe nga Alberta, provinca e Saskatchwan është në fillimet e zhvillimit të industrisë së naftës dhe të mineraleve dhe ka një bum ndërtimesh. Saskachewan ka pasur rritjen ekonomike më të lartë në të gjithë Amerikën e Veriut këto pesë vitet e fundit. Dikur ka qenë një province tipike bujqësore me imazhin e fushave të grurit pa fund. Çdo gjë ka ndryshuar 10 vitet e fundit me rritjen e çmimeve të lëndëve të para dhe mineraleve me të cilat është e pasur. Pagat janë nga më të lartat në vend. Është krejt normale për një teknik ndërtimi të paguhet me $30 në orë, një mekanik me $30-35, një saldator me $25-30. Kompanitë kanadeze janë të detyruara të rekrutojnë jashtë vendit për të plotësuar shumicën e nevojave të tyre. Mekanikët, saldatorët, teknikët e ndërtimit, kuzhinierët shqiptarë që kërkojnë diçka më tepër në jetë se e ardhmja që u ofron Shqipëria dhe që dinë pak anglisht, ia vlen ta marrin seriozisht emigrimin në këto provinca kanadeze.

Kriteret e aplikimit për emigracionin
Objektivi i Qeverisë Kanadeze është të fusë çdo vit në Kanada njerëz të kualifikuar që me eksperiencat e tyre profesionale të mund të kontribuojnë në mënyrë produktive në përparimin ekonomik të këtij vendi. Krahas aspektit profesional një rëndësi të dorës së parë ka njohja e njërës prej gjuhëve zyrtare të Kanadasë (anglishtes ose frëngjishtes), mosha e aplikantit si dhe eksperienca në punë e shprehur në vite. Më poshtë janë rreshtuar disa nga faktorët që merren në analizë nga ambasadat kanadeze kur shqyrtohet kërkesa e një aplikanti.
1. Mosha ( 21 vjeç deri në 44 vjeç, aplikanti
përfiton maksimumin e pikëve)
2. Shkollimi (vitet e shkollimit dhe diplomimi përkatës)
3. Shanset për punësim (për këtë ekziston një listë
profesionesh të parapëlqyera)
4. Punësim i garantuar (kur aplikanti ka një kontratë pune pa ardhur në Kanada)
5. Aftësitë gjuhësore (në anglisht ose frëngjisht),
6. Të afërm në Kanada (vëlla, motër, prindër, gjyshër,dajë-teze-xhajë-hallë, nipër),
7. Faktori përshtatshmëri (vlerësimi që aplikantit i jepet në fund të intervistës nga oficeri i imigracionit me të cilin shprehen shanset që ky aplikant ka per t’ju përshtatur në mënyrë të suksesshme nga ana profesionale).
8. Janë të favorizuar ata që kanë diplomime universitare si inxhinierët, ekonomistët, përkthyesit, specialistë të bujqësisë dhe blegtorisë, shkencave sociale dhe natyrore, studiues të fushave të ndryshme etj. të cilët kanë të paktën një vit eksperiencë pune në fushën për të cilën janë diplomuar dhe janë të moshave 21-44 vjeç.
9. Procesi i aplikimit kalon nëpërmjet një Ambasade Kanadeze, pavarësisht se cila. Aplikimi kalon nëpër disa faza, por më e rëndësishmja është intervista, në të cilën merret edhe vendimi për kualifikimin apo jo të kërkesës së aplikantit. Pas intervistës aplikanti duhet të kryejë një kontroll mjekësor. Disa ambasada pas marrjes së rezultatit të analizave mjekësore i kërkojnë aplikantit të transferojë fonde të mjaftueshme monetare në një llogari bankare në Kanada të hapur në emër të tij. Nga ana tjetër, që Ambasada të marrë vendimin përfundimtar, pra lëshimin e vizës, duhet që edhe Ministria e Brendshme Kanadeze të japë miratimin e saj pas shqyrtimit që ajo i bën të dhënave personale të aplikantit.

******************

Pranë ambienteve të Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është çelur panairi për “Punësim dhe emigrim në Kanada”. Kanadaja është një nga shtetet që mirëpret çdo vit me mijëra emigrantë nga e gjithë bota. Vendi ka burime të mëdha natyrore dhe ofron mundësi teknologjike, industriale dhe prodhuese. Nga data 25 deri në 28 tetor, panairi qëndron i hapur ndërsa mirëprte të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të jetojnë dhe punësojnë në Kanada. Aplikantët duhet të plotësojnë një formular me kriteret përkatëse, i cili do të mundësojë drejtpërdrejt emigrimin e tyre pas përzgjedhjes përfundimtare. Në krahasim me aplikimin për “Lotarinë Amerikane”, përzgjedhja këtu nuk do të jetë e rastësishme.

 Në afatin kohor të një jave, përveç kryeqytetit, ky panair do të organizohet edhe në qytetet kryesore të Shqipërisë, deri në datën 31 tetor. Organizatori i tij, Ervis Lako, tregon për gazetën “Shekulli” se negociatat për të hapur këtë panair kanë filluar në janarin e këtij viti.

Nën moton “Jeto dhe puno në Kanada”, bazuar në kriteret e vendosura, disa kompani kanadeze do të rekrutojnë punëtorë dhe do të jenë firmat e emigracionit që do të kujdesen në bazë të procedurave ligjore për transferimin e fituesve.

Ervis, ju jeni organizator i panairit. Mund të na tregoni rreth aplikimit? 

Aplikimi do të jetë tërësor. Çdo qytetar i interesuar do të plotësojë një formular në të cilin duhet të shkruajë identitetin dhe punën që dëshiron të kryejë. Qytetari ka të drejtë që të shënojë më shumë sesa një preferencë. Ai duhet të plotësojë gjithashtu edhe përvojën e tij në Shqipëri dhe punët që ka kryer. Aplikanti kryen një pagesë, e cila mbahet si formë garancie. Cilat janë kriteret që duhet të plotësojë një aplikant?

 Kriteri kryesor është gjuha. Aplikanti duhet të t’i nënshtrohet testit të IELTSit. Kriteri tjetër që shihet me përparësi është përvoja profesionale, e cila duhet të jetë minimalisht 3 vjet.

Dhe si paraqitet fluksi i kërkesave? 

Duhet ta pranojmë që fluksi është jashtëzakonisht i madh. Edhe nga panairi i parë ka pasur shumë aplikime, por duhet të them se deri më tani numri i ka kaluar 5 mijë persona vetëm në qytetin e Tiranës.

 Duke parë këtë numër kaq të madh, si është ai në raport me pranimet nga shteti kanadez? 

Numri i fituesve është shumë i vogël në krahasim me këto shifra, por duhet thënë nga ana tjetër se shumë aplikantë skualifikohen që në fillim, për shkak se ata nuk plotësojnë asnjë nga kriteret. Janë njerëz që nuk e kanë kualifikmin e duhur dhe më së shumti e shohin si mundësi emigrimi, për të zgjedhur një jetë tjetër, por pa i plotësuar standardet e domosdoshme.

Cilat janë profesionet që shteti kanadez i sheh me përparësi?

 Fushat më të kërkuara janë kulinaria dhe ndërtimi. Një kuzhinier i mirë ka shanse më të mëdha për të qenë fitues. Gjithashtu kërkohen njerëz në profesionin e ndërtimit, kryesisht ata që kanë përvojë në punimet me gips, në lyerje me bojë etj. Duhet pasur shumë kujdes me formularin e aplikimit sepse ka raste kur shteti kanadez i rikthen fituesit pasi nuk janë të aftë në profesion. Gjithashtu, Kandaja mirëpret edhe njerëz të profesionit intelektual, si mësues, inxhinierë etj.

Sa kohë duhet të presë aplikanti derisa të përzgjidhet dhe a lejohen aplikimet familjare? 

Procedura e përzgjedhjes zgjat deri në nëntë muaj dhe aplikantët i nënshtrohen disa takimeve, të cilat kryhen me forma të ndryshme komunikimi. Kriteret që ka vendosur shteti kanadez janë shumë strikte dhe numri i fituesve është i vogël. Ka edhe aplikime familjare, kur familjari merr leje dhe e elaboron, por kjo nuk varet nga ne.

Cili është roli juaj si ndërmjetës?

 Në rolin e ndërmjetësit ne e kemi marrë këtë nismë edhe për një arsye tjetër. Kemi vendosur një shumë modeste pagese, duke konstatuar nga vitet e shkuara paaftësinë e kandidatëve në drejtimin profesional. Ne marrim përsipër të dërgojmë dosjet e aplikantëve me fotografi dhe referenca nga punëdhënësit e mëparshëm. Ne mbrojmë vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet në mënyrë që të mos hasen pengesa dhe aplikimet të jenë të vlefshme, por edhe qytetarët të jenë të ndërgjegjshëm në këtë aspekt. Kanadaja kthen shumë emigrantë. Unë nuk mund të them statistika, por realisht numri i të rikthyerve është i madh.

 Punësimi afatshkurtër dhe jetesa, si ndërmjetësohet

 Kanadaja është një vend me bukuri dhe burime të shumta natyrore, si dhe me mundësi të mëdha ne edukim, teknologji, industri, kufizohet në jug me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ka qasje me Amerikën e Jugut.

Kanadaja mirëpret më shumë se 1 në 10, nga gjithë emigrantët e botës dhe ka një nga përqindjet më të larta për emigracioni në botë. Kanadaja krenohet me sistemet e ngritura në shëndetësi e arsimim, nivelin e larte të jetesës dhe me ekonominë e fuqishme.

Kanadaja mirëpret dhjetëra mijëra njerëz nga gjithë vendet e botës, çdo vit, që vendosin te emigrojnë në Kanada. Vihet re një rritje e interesit të shqiptarëve që dëshirojnë të jetojnë e punojnë në Kanada, si dhe një interes i kompanive Kanadeze për të punësuar shqiptarë. Panairi për punësim dhe emigrim po përpiqet të sigurojë këtë lidhje mes shqiptarëve dhe kompanive Kanadeze, të sigurojë shqiptarët me mundësi emigrimi ne Kanada për punësim afatshkurtër apo edhe për të jetuar në Kanada.

Analizat mjekësore dhe dëshmia e penalitetit

 Aplikimi kalon nëpër disa faza, por më e rëndësishmja është intervista, në të cilën merret edhe vendimi për kualifikimin apo jo të kërkesës së aplikantit. Intervista zhvillohet në Ambasadën Kanadeze midis një oficeri të imigracionit kanadez dhe aplikantit. Pas përfundimit me sukses të saj duhet që aplikanti të kryejë një kontroll mjekësor nga një mjek i njohur prej Qeverisë Kanadeze. Në Shqipëri është një i tillë.

Ky kontroll duhet të bindë Ambasadën se personi në fjalë dhe anëtarët e familjes së tij nuk paraqesin problem për shëndetin publik kanadez me gjendjen e tyre shëndetësore. Disa Ambasada pas marrjes së rezultatit të analizave mjekësore i kërkojnë aplikantit të transferojë fonde të mjaftueshme monetare në një llogari bankare në Kanada të hapur në emër të tij.

Nga ana tjetër, që Ambasada të marrë vendimin përfundimtar, pra lëshimin e vizës, duhet që edhe Ministria e Brendshme Kanadeze të japë miratimin e saj pas shqyrtimit që ajo i bën të dhënave personale të aplikantit.

 Objektivat e qeverisë dhe kriteret 

Kanadaja është një vend që është krijuar dhe zhvilluar nëpërmjet emigracionit. Valët e emigracionit kanë qenë të shumta, por në shekullin e XX njihen disa si më të rëndësishmet: periudha midis dy luftërave botërore, periudha pas luftës së dytë botërore deri në fillimin e viteve ’60 si dhe fillimi i viteve ’90. Pavarësisht nga shifrat shumë të larta, në përgjithësi, dyert për emigrantë nga e gjithë bota kanë qenë gjithmonë të hapura.

 Vetëm në vitet e fundit, Ministria e Emigracionit ka përcaktuar si kuotë-objektiv shifrën 225 mijë emigrantë, që duhet të pranohen çdo vit në Kanada. Kriteret e reja të pranimit të emigrantëve të pavarur, të vetëpunësuarve, sipërmarrësve dhe investitorëve u aprovuan në maj të vitit 1997. Këto kritere janë aktualisht në fuqi dhe është e nevojshme që çdokush që është i interesuar të emigrojë në këtë vend të njihet me to para se të fillojë aplikimin.

Duhet thënë që procesi i aplikimit ka koston e vet dhe njohja me kushtet e aplikimit është domosdoshmëri në mënyrë që të shmangen shpenzimet e panevojshme nga ata që nuk i plotësojnë kushtet për të fituar aplikimin. Objektivi i qeverisë kanadeze është të fusë çdo vit në Kanada njerëz të kualifikuar, që me eksperiencat e tyre profesionale të mund të kontribuojnë në mënyrë produktive në përparimin ekonomik të këtij vendi.

Etiketat: , ,

371 komente në Si të aplikoni për 10 mijë vende pune në Kanada

 1. leonard daci

  jam i martuar jam 38 vjec jam nga korca jetoj ne greqi kam dy djem dhe dua te punesoem ne kanada po pati mundesi jam murator suvaxhi

   
  • safet berisha

   jom i intresuar per emgrimin në kanada te ju lutum ama adresen e sakt per informata

    
  • Kujtim Perlika

   Jam emigrant ne greqi,dat,85.kam mbaruar shkollen per industri,kam dipllom greke per saltator saldoj nga saldimet mete ndryshmet si argon oksigjen dhe elektrodat nga mate nryshmet dhe nga te gjitha llojet emetaleve. nr,tel,gre, 00306994634209

    
  • Spartak Bibo

   Pershendetje,quhem Spartak Bibo,jam i interesuar per pune,profesini im jane,auto makinat e renda, si fadroma,ekskavator,kamjon. Dhe pune krahu po qe nevoja. Nr i kontaktit 00306971805152. Flm

    
  • Petrit Dushaj

   Pershendetje quhem PETRIT DUSHAJ VEJEC 37 jam i martuar kam tre femije banoi ne shkoder. kam punuar dhe punoi ne ndertim njoh mir edhe punen ne bujqesi kam deshire edhe vudhnet mes mundesive tuja qe te punesohem ne kanada me gjith familjen time gjithashtu edhe bashkeshortja ime punon parukjere edhe ka shum njohuri ne guzhine munde te kontaktone ne kta numra telefonit 0689006060 ose 0689090600

    
  • Gjoke Gjergji

   Gjoke Gjergji jam 43 vjec punoi punime hidrolik edhe elektrike kam punuar me perpara edhe bojaxhi i pergjithshem kam deshir te punesohem ne kanada jam imartuar kam dy femije faliminderit ju mundte kontaktoni ne keta numra 0686933570 ose 0685625444

    
 2. SYLEJMAN BYTYQI

  PO JAM I INTERESUAR

   
 3. suzana

  Pershendetje si mund te aplikoj i plotesoj te gjitha kriteret ju lutem me ktheni pergjigje. Faleminderit

   
  • ROBERT

   jam i ineresur ..per ne kanda ..punoj hdrualik turni 3 ..jam nga laci

    
   • ROBERT

    jam nga laci jam mjeshter ..per hidrualik turni 3 flm

     
   • isuf podo

    dua nje vend pune ne kanada me pelqen qe te jem atje momentalisht jam ne london england

     
  • ilir

   duhet te kerkosh takim me amb.kanadeze ne Tirane dhe te paraqitesh te gjitha kriteret qe kerkon ambasada per emigracionin,ata duhet te informojn per te gjith proceduren qe duhet,ju uroj suksese ne qellimin tuaj….

    
 4. fation kuqari

  si mund te aplikojm

   
  • arsen

   ju lutem shum jepni ndonje numer kontakti ose nje vendndodhje ku eshte apur panairi ne tiran ne cvendi

    
 5. Destan

  Ju Falemnderit per Informaten.Jam i interesuar te migroj apo vetem pune sezonale me familje:E zotroj shume mire ghuhen angleze,Profesioni :i Certifikuar Mechanic i Mjeteve te medha dhe te vogla posedoj certificata,te kryer kursin E OSHA’s Amerikane,e njohur nderkomtarisht e shum certificata te lemise operimit dhe menagjment ne kampet amerikane ne Azi
  Ju lutem nese ka mundesi te me jepni info se si te aplikoj per Kanada,

   
 6. sejdin

  Kemi aplikuar me bashkeshorten ne vitin2000 Kemi mare ok nga te gjitha intervistat,ne ate kohe ishte si rregull te paguhej nje shume prej 2000000 lireta dhe une keto i kam paguar tek Banka Amerikane.Ju lutem Brenda mundesive tuajme jepni ndonje sqarim.e para ky aplikim meret i mirqene sot dhe e dyta leket a mund te rikthehen sot me 2013Me besim Sejdin Pashja.

   
 7. Lizeta Gegolli

  Pershendetje .jam e interesuar ne lidhje me punesimin ne Kanada .Ju lutem me ndohmoni me informacion se si te aplikoj .Faleminderit .

   
 8. Elena Nazeraj

  Pershendetje!Jam e interesuar per te aplikuar po ju lutem me dergoni nje adres te sakte.

   
 9. julian hajdini

  pershendetje jam julian hajdini 29vjec jam i martuar kam dhe nje femi jam nga lushnja dua te punesohem jam zanatci saldator kam 8vjet qe e ushtroj kete zanat

   
 10. arjeta

  ketu keni nje nga agjensionet https://www.facebook.com/kerkopune

   
 11. Marenglen Kume

  Jam student ne vitin e dyte universitar per gazetari. Deshiroj te aplikoj per Lotarine Kanadeze.
  Cilat jane mundesite dhe shanset brenda kritereve tuaja qe une te mund te emigroj dhe te punesohem ne Canada??

  Faleminderit

  Maringlen Kume

   
 12. mimoza

  Pershendetje jam e interesuar per vend pune ne kanada cilat jan mundesit e aplikimit

   
 13. fation hoxhaj

  pershendetje jam nga fieri jam 26 vjec jam familjar dhe jem i interesuar per pun hidraulik zoteroj diplomen e kategoris/// sistem ngrohje ftohje uji te pishem dhe sistemin e gazit,, gjuhet qe zoteroj jan pak anglisht dhe greqisht.julutem mund te me kontaktoni ne nr tim te telefonit 0696256151

   
 14. Elidon kerpi

  Persh jam elidoni jam i interesuar te emigroj ne kanada ,me jepni nje pergj faleminderit

   
  • joni

   askush nga ju nuk do emigroj ne kanada hiqeni nga mendja dhe shtrohuni punes ne shqiperi

    
 15. Bujar hazma

  jame me dokumenta ne greqi 10 vjecare dh zanati im eshte ndertime prej guri shtrime prej guri etl.jame imartua dhe kame 2 vajza dhe si mund te aplikoj per ne kanada

   
 16. Ilir Aliu

  Kerkoj fte punesoem,kanada,imartuar me,nje,femi.zanati,elektrcist,che,teknik,per,ashensor.

   
 17. noel preka

  jam 23 vjec punoj me ndertim ktu ne shkoder. di te flas italisht edhe angelsiht sps kjo ka shum randesi me dit me fol. edhe si i bahet me apliku, ne fakt se di a i lexon apo asht thjesht koment te kjo faqe.

   
 18. malik cela

  pershendetje jam shum i interesuar per pune ne kanada kam mbaruar universitetin ing matematike master shkencor
  kam deshire te punoj ne ndertim constraction

   
 19. athanas gjikaj

  prsh ku zhvillohet panairi t aplikoj??..

   
 20. ersida

  per laborante mjeksore kimik biokimik me 5 vjet experienc.. me kontrat te perkoheshme sa zgjat kontrata?

   
 21. Dorian Zenelaj

  pershendeytje …. jam nga tropoja … desha te informona per aplikimin … ju lutem me tregoni falimindeerit

   
 22. zeqir kani

  jam zeqiri nga korca jam i martuar dhe kam dy femije jam i interesuar per punesim ne kanada kam experjence pune bujqesore kam njeres ne kanada dh ejam shume i interesuar me jepni pergjigje

   
 23. Bruno kamberi

  Jam I interesuar per njoftimin si mund te aplikoj

   
 24. Belita Zeqiri

  jam 36 vjece e martuar me nje djale 8 vjec kam mbaruar ekonomikun 4 vjecar dhe kam diplomen e oxfordit Proficiency ne agnlisht punoj dhe si mesuese anglishteje prej 15 vjetesh dhe si ekonomiste e thjeshte prej 6 vjetesh.
  Fleminderit

   
 25. DORIAN CVILO JAM 39 VJEC

  JAM I INTERESUAR TE PUNOJ NE KANADA KAM EDHE NJE VALLA ME GJITHE FAMILJEN QE PUNOJNE SI DHE MBESEN DHE NIPIN ATJE JU FALEMINDERIT PER KETE OKAZION

   
 26. klenton xhallari

  Pershendetje jem klenton xhallari nga durresi,jam 30 vjec dhe jam i interesuar per nje vend pune ne ndertim,jam usta pllakash.si mund te aplikoj?ju faleminderit

   
  • klenton xhallari

   kam 8 vjet qe e ushtroj kete zanat

    
 27. shpendi demiras

  persh;jam i interesuar per punesim dhe emigrim ne kanada.jam elektricist,pevec shkolles profesinale qe kam mbaruar 5vjetkam gati 5vjet eksperience pune ne kete fushe.jam i martuar kam nje goc. flm

   
 28. edmond kokla

  hello jam nje kamarjer restoranti dhe hoteli me eksperjence 8 vjecare dhe kerkoj pune flm

   
 29. tani

  pershendetje jam tani jam i iteresuar te emigroj ne kanada zanatet e mia jan murator , saldator , dhe gjips me jepni nje pergjigje ,, scorpionsata@yahoo.gr Falimnderit

   
 30. neim zace

  kam mbaruar shkollen e mesme profesionale hoteleri turizem 5 vjet dhe kam qen i punesuar ne hotele,restorante te ndryshme.gjithashtu kam qen i punesuar si ndihmes guzhinier ne tragete te ndryshme ne nje kompani italjane prej 2 vjetesh.doja te dija nese ka mundesi punesimi ne kete profesion dhe cfar procedurash duhen ndjekur…

   
 31. neim zace

  a mund te punesohem ne ndonje kompani detare[traget,anije ngarkese etj]

   
 32. elidion mecanaj

  Pershendetj kame 10 vjet ne greqi zanati im eshte kallupaxhi bojaxhi a ka mundesi te punesohem ne ndonje firem kanadeze faleminderit

   
 33. klodian

  Pershendetje!!! Jam nje djal 24 vjec nga Tirana..kerkoi te punsohem ne canada”ne ndonje firme apo bisnes privat,kam mbaruar gjimnazin e pergjithshem,kam eksperjence ne punet si:menaxher lokali,kamrjer,banakjer,gjithashtu ushtroi edhe pune si bojaxhi..ju faleminderit!!!

   
 34. Adrian

  Pershendetje.Jam 38 vjec ju lutem keroj punesim ne kanada jam familjar me dy femij kam punuar ne Greqi me automjete te te tonazhit te larte,me respekt Adrian

   
  • pirro

   Pershendetje. Une quhem Pirro Pjeternikajjam 40 vjec. Kam mbaruarliceun artistik dhe akademine e arteve te bukura ne tirane Dega skulbture . kam nje eksperience te gjate ne resturimet objekteve kalasike dhe ndertimin e shume objekteve moderne ne te gjitha llojet e materjeve. eksperience per formimin e kurse te talenteve te rij ne fushen e artit, studio private dhe galeri arti. sot disponoj fale eksperiencestime nje grup pune me konstruksione metarike dhe te fasadave te xhamit me konstrukte alumini duke realizuar artistikisht projekte nga me moderne. arsya per te aplikuar per punsim ne Kanada vjen se nuk shprehe dot idete dhe talentin tim ne kete vend per shume arsye abuzive administrative. Me respekt Pirro

    
 35. dulejman idrizi

  pershendetje.jam 35 vjec kerkoj punesim ne kanada.jam saldator me ekspirjence pune me kontaktoni me kte numer telefoni 0685344506

   
 36. pirro

  Pershendetje. une quhem pirro pjeternikaj jan 40 vjeq . kame mbaruar liceun dhe akademine e arteve te bukura dega skulbture. ka punuar ne emigracion ne restaurime te objekteve klasike dhe ndertuar skulbtura moderne. eksperience ne kurse dhe qe galeri privatene tirane. sao disponoj nje grup pune per realizimin me konstruksione metalile ,alumin, xhame te te gjitha punimeve qe nga skulbturat gjer tek kapanonet me konsturukta metalike si dhe fasadat e xhamit me konstrukte alumini. kerkoj te punsohem ne kanada per arsyen e vetme qe une nuk po shpreh dot talentin tim ne shqiperi si pasoje e shume arsyeve administrative. me respekt Pirro

   
 37. jorgen luca

  une jam interesuar per nje vend pune pizza sheff ushtroj kte profesion 7 vjet ju lutem ku mund te aplikoj per nje vend pune me respekte jorgen luca tirane albania

   
 38. jorgen luca

  ju lutem ku mund te aplikoj per nje vend pune per ne canada me respekt jorgen luca

   
 39. jorgen luca

  nr tl kontakti 0697289513

   
 40. euglent kadiasi

  jam usta ne profesjonin bojagji, patinime lyerje shtepish lyerje muresh lyerje hekurash etj kam 15 vjet ekperienc ne greqi ne kte zanat, ne qoftese ka ndonji vend ne kanada me tel. x 0698191876 00306998826941

   
 41. elmaz

  pershendetje jam 29 vjeqar nga kosova si esht mundsija te aplikoj per ne kanada jam kuzhinjer a mundet te me ndihmoj dikush me shkruani ne imell mazi.n@hotmail.com

   
 42. ROBERT LLESHI

  PSH JAM ROBERTI JAM 25 VJEC KAM MBARU SHKOLLEN E LARTE ADMINISTRIM BIZNES DHE JAM I INTERESUAR PER NE KANADA FALIMINDERT NR TEL-0685271765

   
 43. artur beqiraj

  jam i interesuar per punesim ne kanada jam i martuar 27 viec jetoj ne fier kam mbaruar shkollen e lart per infermier nese esht e mundur me telefononi ne nr0697961303 me respekt arturi

   
 44. kastriot hajdari

  jam nga kosova perkatesisht nga gjilani jam ekonomist i diplomuar ne fushen banka financa kontabilitet..jam 23 vjeqar dhe jam i fejuar dua te emigroj ne kanada si ka mundesi kjoo

   
 45. jorgen luca

  ju lutem na jepni ndo nje pergjigje ..

   
 46. luigj hila

  sa vanon per gjigjja per me ukthy

   
 47. behar

  hoteleria eshte profesioni e pasioni im

   
 48. florjan

  pershendetje desha te di si nundet te aplikoj.jam 24 vjec.kam mbarur shkollen e mesme harry fultz per auto ndersa te larten per mekatronik .
  Falimderit

   
 49. Justin Duraku

  ku mund te gjejm formularin qe ta plotsojme ?

   
 50. meti

  si osht munsia per aplikim dhe a gjindet ndonje zyre qe muj me kontaktu ja edhe numri im +37744681687

   
  • stine

   kerkoj pune si infermier ne canada kam pervoj pune si infermier dhe zoteroj anglishten 0665915013

    
 51. FATMIR

  jam 28 vjec i martuar dhe jam i interesuar per pune ka mundesi te me adresoni se ku munt te aplikoj ju faleminderit

   
 52. eugen

  jam nga fieri dhe jam i interesuar per punesim ne kanada ……punoj si elekricist ktu ne fier

   
 53. eugen

  jam nga fieri dhe jam i interesuar per punesim ne kanada ……punoj si elekricist ktu ne fier

  0674382882

   
 54. kejdi gjata

  jam i interesuar per pune….kam punuar shum lloje punesh …si idraulik..marangoz furr buke e tj…flm

  nr kontakti….0694787847

   
 55. FESTIM GJOKA

  JAM 37 VJEC MARTUAR ME 2 FMIJE JAM ME LETRA NE GREQI PUNOJ NE NDERTIM KAM 1 DAJO NE KANADA,TORONTO.ME INTERESON TE EMIGROJ NE KANADA FAMILJARISHT.FALEMINDERIT

   
  • FESTIM GJOKA

   JAM NE CREQI.KU MUNDEM TE APLIKOJ PER NE KANADA DHE SI.KUSH KA MUNDESI TE ME SHKRUAJE NE ADRESEN emariolaurora@yahoo.gr FALEMINDERIT

    
 56. erisa

  Pershendetje jam studente dhe jam einteresuar per nje vend pune ne Kanada si mund te aplikoj ??
  Faleminderit .

   
 57. riza

  jam nga kosova kerkoj pun te punsohem ne kanada kjam 40 vjeqar kam tre fmi kam profesionin elektrounstalues keroj pun ju faleminderit

   
 58. Zaka Sokol

  Jetoj ne Itali jam 31 vjec dhe kam punuar 8 vjet si saldatore a tig e tjera saldatura:

   
 59. Florian

  Pershendetje! Jam nje 41 vjeçar, jetoj dhe punoj ne Bolonja te Italise. Jam guzhinier dhe picajol i nivelit te larte, ekspert, po ashtu dhe managjer perfekt restorante picerie.mkam qe ne vitin 1991 qe merrem me kete pune. Per momentin disponoj nje lokal timin, por qe jam sh i pakenaqur nga kriza e thelle ekonomike qe jeton Italia. Njoh shume mire italisht dhe englisht, dhe mire rusisht e gjermanisht, pak frengjisht, greqisht dhe spanjisht. Aftesite e mia profesionale jane te dokumentuara dhe perfshij nje faqe timen profesionale, ku kam plot info, foto e video nga vendet e ndryshme ku kam punuar. Ju lutem, a mund te me nisni nje indikacion se ku e si mund te drejtohem per te emigruar ne Kanada?! Jam seriozisht i interesuar.

   
 60. Ramiz Meta

  jam i interesuar per punsim ne kanada profesioni im eshte hidraulik kete profesion e zotroj prej 15 vitesh ju lutem me kontaktoni ne kete nr 0698167039 ju faleminderit

   
 61. Ramiz Meta

  Quhem Ramiz Meta jam i interesuar per pune ne Canada profesioni im eshte hidraulik e zoteroj kete profesion prej 13 vjetesh jam 30 vjec i martuar me 1 femije ju lutem te me kontaktoni ne nr 0698167039 ju faleminderit

   
 62. olsi beraj

  jam 20vjec dhe jam i interesuar per pune ne kanada cfra do lloj pune te jet

   
 63. shaban domi

  jam 38 vjeq dhe profesioni im eshte saldatore me pervoje pune 15 vjeqare ne norvegji rusi bullgari rumani dhe greqi jam i interesuar per punesim ne kanada dhe jam i informuar se ka kerkesa per saldatore jam i martuar me kater femije ju lutem me dergoni nje informacion ju lutem per aplikimin

   
 64. ERNEST HAXHIAJ 23 VJEC ..

  MBARUAR STUDIMET PER FUSHEN E KOMPJUTERAVE

   
 65. mali brahaj

  Jetoj ne greqi kam 10 vjet kam ber shkollen ketu per elektricis dua te gjej pun ne kanada 003556974206376 ju faleminderit..

   
 66. Matilda

  Pershendetje
  Jam Matilda kam mbaruar master shkencor ne kimi te pergjithshme.Kam mbaruar me mesatare 8 te 5 viteve akademikedhe jam diplomuar me noten 9.E adhuroj kimine por deri tani nuk me eshte dhene asnje mundesi per ta zbatur si profesion edhe pse gjate gjithe kohes kerkoj Jam e interesuar per pune ne kanada,por nuk di ku te drejtohem

   
 67. rexhep

  deshiroj te migroj dhe te punoj ne kanada si mund te aplikoj ju lutemi ma ktheni pergjigjjen se edhe me heret ju kam shkrue

   
 68. hazbije qerimi

  deshiroj qe te mar pjes edhe une qe te punoj ne canada dhe deshiroj per mirbajtje te shtepive ose kujdesin ndaj pleqve edhe femive ju lutem ma ktheni pergjigjjen ju pres pa durim dhe nm telit 044830774

   
 69. rexha

  jam nga pr dhe profesioni im esht ndertimtari dhe i di te gjitha llojet e punes se nje shtepie deshiroj qe te me prij fati edhe mue dhe te shkoj ne cana per punsim

   
 70. kristian caka

  jam 20vjec,jam interesuar per pun ne Canada,jam prefesjonist per bojaxhi,ju lutem me kontaktoni ne nr 0685085853 ju faleminderit

   
 71. ilir hoxha

  jam ilir hoxha nga qyteti burrelit,dua te aplikoj per pun ne kanada bej cdo lloj pune ne ndertimin e rrugve dhe hidrocentraleve punoj me makineri te cdo lloji kam punu ne kompanin amerikane turke bechtel enka kam eksperienc pune

   
 72. akil hila

  kerkoj pun ne kanada jam murator jam imartuar jam 33 vjeq

   
 73. emilian senko

  jam initeresuar per ne kanada per pun profesioni im eshte murator edhe kollupaxhi kam punuar ne greqi ju lutem te me ndimoni nr ime eshte ky 068 57 85 306 ju faliminderit.

   
 74. Vedat

  Quhem vedat shala jam i interesuar per pun ne kanada profesjoni im esht parketar punoj tash 13 vite jam familjar jam nga kosov jam 39 vjeq ju lutem per pagjigjije

   
 75. MIHAL RANXHA.

  Julutem shum nese njeri di qe te thoi si mund ta bej nje kerkes per kanada.e si behet kerkesa se jam shum i’interesuar.ju falenderoj ne se me jep njeri nje informacion..

   
 76. avdullah

  jam intersuare per pune qa do pune si puntore jam afer 21vjecar
  mund te konta ne num tim 044783487

   
 77. ergys manja

  psh ,jam I interesuar per pune ne kanada si infermier ,kam mbaruar shkollen ne 2006.qe prej keti viti dhe ne vazhdim jam infermier pran spitalit omer nishani gjirokaster.kam eksperience pune ne fushen e hemodializes aty kam punuar dy vjet ,me specializim ne qsut e tiranes ne kete fushe,jam ne pavionin e pathologji infektive aktualishte.jam specializuar ne fushen e kujdesit paliativ .kam kryer disa trajnime .me njohuri te gjuhes angleze ,italiane.ju lutem me ktheni nje pergjigje.nr tel 0692238252.

   
 78. florije

  psh jam i interesuar per pune ne kanat jam e martuar dhe kam 2 femij.kam deshir te punsohem ne kanad kam drejtimin e gjellbersit.

   
 79. petrit demleka

  jam nga burreli dua te punesohem ne kanada kam profesion agronom kam plotesuar nje formular kur ishit ne burrel isha te zyrat e komp.KORBI ne Tirane desha te bisedoja me Z.afrim por ai nuk ishte aty.Si mund ta jap intervisten per te shkuar ne kanada

   
 80. ILIR`; PAVLI

  JAM`EMIGRANT`NE`GREQI`PREJ`17VITESH`ME`DEKUMENTA`TE`REGULLTA`PROFESIONI`BOJAXHI`I`MARTUAR`PA`FEMIJ“JAM`SHUME`I`TTERESUAR`PER`PUNESIM`NE`KANADA`UNE`DHE`GRUAJA`

   
 81. ILIR`; PAVLI

  JAM`EMIGRANT`NE`GREQI`PREJ`17VITESH`ME`DEKUMENTA`TE`REGULLTA`PROFESIONI`BOJAXHI`I`MARTUAR`PA`FEMIJ“JAM`SHUME`I`TTERESUAR`PER`PUNESIM`NE`KANADA`UNE`DHE`GRUAJA“zoterojme`gjuhen`greke`; dhe`pak`anglisht

   
 82. dhimiter karodhima

  jemi nje cift jemi 40 dhe 33 vjec profesioni murator suvaci duam te dime si mund te aplikojme per te vajtur ne kanada faleminderit

   
 83. dhimiter karodhima

  nr i tel eshte 00306942580631

   
 84. kristjan kacerri

  Jam i interresuar per pune ne kanada si elektricist i specializuar kam 8 vite eksperience ne kete pozicion.kam punuar 6 vite me shperndarjen dhe 2vite me sistemin e matjes se energjise ne cez-al.kam mbaruar shkollen e mesme industriale elektrike me max e vleresimit profesional.njohurit e gjuhes franceze i kam mesatare pasi per 5 vite e kam mesuar dhe ne shkoll,zoteroj dhe italishten pasi kam punuar shum dhe ne pranin e tyre.kam bere disa kurse ekstra specializimi ne fushen e energjitikes.Jam 28 vjec i martuar familjar i rregullt.shpresoj qe aftesit e mia dhe formimi im profesional te merret ne konsiderate nga ju flm per mundesin qe na jepni ky eshte nr im i cel;0682021881

   
 85. Adnan

  Te nderuar une jamë nga Kosova a kam drejtë me apliku për organizimituaj…

   
 86. viktor

  si mund te aplikoj jam murator jam 27 vjec

   
 87. ervis

  une jam 21 vjec jam nga qyteti pogradecit dhe kam mbaruar shkolle elektrike dhe jam i interesuar per punesim ne kanada kam eksperience pune dhe ezoteroi shum mir profesionin tim

   
 88. adhurim bala

  jam morangoz i shtepive prej druri dhe shume shume pune te tjera.kome 20 vjet qe ushtrojme.falimderit 00306994932245

   
 89. ardit

  a vazhdojn aplikimet ne ambasaden kanadeze?

   
  • SAIMIR TOPALLI

   jam saimiri 28 viec jam i maruar me femije banoj ne greqi jam me dokumenta te rregullta kerkoj pune ne dertim, etj. kontaktoni me mua ne nr 00306986664780

    
 90. xheilan bogdani

  hej une dua te vete ne amerike por si te aplikoj ne kanada

   
 91. xheilan bogdani

  lol

   
 92. mevlan

  MEVLAN HOXHA 33 VJEQ INTERESOHEM PER PUN NE KANADA KAM PUNUAR 7 VJET ME SHARRA TEL OO306993714039

   
 93. edmond hoxha

  simund te shkoj ne kanada perpun jam nga gramshi

   
 94. ariani

  Merem me hidraulike dhe sistemet e ngrojes dhe ftohjes si per montim dhe per istalim

   
 95. jori

  Prsh jetoj ne athin kam karten 10 vjecare .interesohem per ne csnada punoj ne athin lokale bare crepes saduic cafe

   
 96. kujdesi hoda

  dua te emigroj per pu ne kanada

   
 97. alban

  jam i interesuar te punoj e kanada,jam34vjec jetoj ne tirana

   
 98. alban

  jam i interesuar te punoj e kanada,jam34vjec jetoj ne tirana.tel0682591228

   
 99. SAIMIR TOPALLI

  ju faleminderit

   
 100. armant

  pershndetje jam armanti 25 viec banoj ne greqi kerkoj pune.puna ime eshte dyer e dritare alumini e ushtroi kete zanat 4 vjet kontaktoni me 00306986115381 ju faleminderit

   
 101. orion

  jam i interesuar te punoj ne kanada 26 vjec punoj pllaka kam punuare ne greqi 0696666795 faleminderit.

   
 102. Julian Hasani

  jam nje i interesuar per pune ne kanada jam 30 vjec dhe kam tre femije dhe nuk me eshte dhene mundesia per pune ne shqiperi dhe kerkoj nje te ardhme me te mire per femijet.Kam aftesi te mira pune si shofer i cfardolloj klasi. punojdhe si hekur kthyes
  mund te me kontaktoni ne nr e tel:0673949729
  JU LUTEM ME KTHENI PERGJIGJE

   
 103. Jovila

  Quhem jovila,jam 28 vjece ,di tre gjuhe te huaja (anglisht,italisht dhe rusisht)kam shkollen e mesme te profilizuar,kam dy diploma parukerie jam e interesuar per pune
  ju lutem te me ktheni pergjigje
  nr i tel :0685780462
  ju faleminderit !

   
 104. vasil

  pershendetje jam 43 vjec me arsim te mesem kam punuar per 10 vjet ne greqi ne ndertime konstruksione metalike dhe montatator kete profesion si saldator bojaxhi dhe montator e ushtroj me sezone nga 3 muaj edhe ne gjermani jam i interesuar pasi pashe kete njoftim ne internet jam i gatshem nese me jepet mundesia qe te punoj nese me jepet mundesia . faleminderit.

   
 105. vasil

  0682357249

   
 106. sabit berisha

  un jam sabit berisha kerkoj pun ne kanada , jam me profesjon zdrukthtar

   
 107. sabit berisha

  jam sabit berisha me profesjon . zdrukthtar per kontakt 045 246 041

   
 108. ervin ibi

  jam ervini nga pogradeci jam i interesuar te punoj ne kanada jam hekur lidhes tel 0672581118

   
 109. kledi lilo

  jam kledi nga pogradeci bej zbukurime shtepish tel 0692180679

   
 110. ervin ibi

  jam ervini jetoj ne pogradec jam i interesuar te punoj ne kanada jam 28 vjec punoj hekur lidhes tel 0672581118

   
 111. genta

  Jam e interesuar per emigrim te perhershem ne Kanada,familjarisht me bashkeshortin dhe djalin.Mund te me ndihmoni si te aplikoj??

   
 112. Glendi abdishahi

  0698112826

   
 113. ilir hoxha

  persh;jam iliri hoxha nga burreli doja pak informacion si te aplikoj per ne kanada ju lutem

   
 114. HERGYS HARUNI

  Pershendetje.quhem Hergys Haruni dhe jam nga qyteti i korces.Sapo kam mbarua shkollen e larte ne fakultetin ekonomik po ne kete qytet.Momentalisht jam pa pune dhe jam i interesuar per nje te tille.Kam punuar si operator tek nje pik bastesh per gati 3 vjet dhe me pas si agjent shperndarje ne nje kompani private.Kam aftesi drejtimi te mjetit.Ju lutem ta merni parasysh kerkesen time.Ju faleminderit per kete mundesi qe keni ofruar.Nr kontakti imi 0692943564.Dhe njeher faleminderit

   
 115. luani athine

  jetoj ne athin kam 2 femi jam elektricst 15 vjet interesohem te punoj ne kanada.6978412998

   
 116. ludmill skenderaj

  Jam 24 vjec vazhdoje shkollen per inxh.pyjore di te flase gjuhen anglishte niveli mesatar kame punare si mekanik pervoj 1 vjecare dhe certifikate te kursit te kryer dhe si kamarirer pervoj 6 vjetesh pavarshit se jame shume i lidhure me shqiprin kerkoj te punoj ne kanda per nje mundesi me te mire

   
 117. Roland

  Doja te dija a ekziston akoma kjo oferte edhe per vitin 2014 ? Ju faleminderit.

   
 118. spiro gjona

  kam punuar ne greqi qe ne 91 kam qen siper mares punesh me montim kostruksjonesh metalike saldime e shum gjera te tjera qe kan te bejn me kostruksjonet desheroj e un qe te largoem qe te punesoem ne kanada se jam djegur ne greqi se me kan ngelur shum para per te mare nga firmat e falimentuara e ne shqiperi jam djegur nga aktivitetet qe kam patur ketu e me jan merzitur shum keto vende se kam humbur shum lek ju lutem me ndimoni spiro gjona

   
 119. endi neli

  Shume interesante do me pelqente ta privoja shansin jam beqare 24 vjec me arsim te large poor PA eksperienc pune skjo do me pelqente po aplikimit so I behest??????

   
 120. Shpetim Dobra

  Peshendetje. Quhem Shpetim Dobra. Nqs vazhdojne akoma aplikimet, jam i interesuar te aplikoj. Kam eksperience 5vjecare si guzhinier ne 1restorant ne veri te Londres(Enfield), ne ushqim Francez-Mesdhetar(French-Mediterranian cusine). Gjithashtu kam 6vjet qe jam kryekamarier dhe manaxher ne 1restorant-cafe bar ne zonen me turistike te ishullit Mykonos ne Greqi. Njoh shume mire gjuhet Angleze, Spanjolle dhe Greke. Gjithashtu flas edhe Italisht dhe Frangjisht. Jam 39vjec, i martuar dhe kam 2femije. Ju lutem me dergoni 1adrese ne e-mail-in tim qe te kontaktoj ose aplikoj. Faleminderit. Tel 00355684135001.

   
 121. fatjon selimaj

  pershendetje: jam i interesuar per te punuar ne kanada . kam mbaruar shkollen per elektricist dhe kam 4 vite eksperienc si ilektricist, jam 23 vjec.
  ju faleminderi. tel:0692974700

   
 122. edmond lala

  pershendetje:jam i interesuar per punesim ne kanada.kam punuar ne greqi pune ndertimi me oxhaqe edhe nje kohe 5 vjecare me lyerje jam 30 vjeq edhe po ju shkruaj nga greqia

   
 123. osman mustafs

  Jam I interesuat per punsim ne kanada jam 42 vjeqar nga prishtina jan zdrukthetar (matamgoz) kam provoj pune 25 vjeqare kam punuar edhe ne angli e njoh mire punen po ashtu jam edhe vozites posedoj te gjitha kategorit per vozites ju lutem ktheni pergjigjeje faliminderit

   
 124. Ajete Sallahu

  Pershendetje jam nga Kosova,jam e punesuar ne nje organizate,jam ne perfundim te masterit per Banka ,Financa dhe Kontabilitet,jam e martuar,jemi te interesuar me burrin qe te emigrojme ne Kanada,pasi qe kam vellaun atje ,ju lutem a vlen kjo edhe per Kosove apo vetem ne Shqiperi?ju lutemi shume te me informoni ne emailin tim…gjitha te mirat.

   
 125. ALBERT

  JAM ALBERT DRESHAJ JETOJ NE KOSOV SHTETAS KOSOVAR ,PER NDRYSHE PONOJ SI BAGERIST KAM PERVOJ PUNE 12 VJETE JAM I INTERSUM SE KA MUNDESI ME PUNE NE KANADA…PSH

   
 126. Lavdrim

  Jam 24 vjec
  Me arsim te larte.
  Jam i interesuar te punoj ne Kanada.
  0693750326

   
 127. mariglen

  kekoje pune dhe dua informacion si mund te aplikoje per pune 0685672118

   
 128. mariglen

  ne kanada per cfar do lloje pune kam mbaruar gjimnazin

   
 129. Miri

  si mund te aplikoj per loton kanadeze ju lutem

   
 130. HAJRIZ.KRASNIQI

  jam.kosovar.cosovo.jam.shum.interesuar.tejetoj.necanada.kam..prefesion..kuzhinier..dhe.mekanik.dhe.eletricist.irrrymave..kamdeshir.mejetua//.pergjith.nekanada.mavon.tamarrr.familjen.niher.meduhet..tepunoj..paspak.tamar.familjen.ngat.vetit..siak.mundesi…kontakt..netelo..+37744537485..ju[pershendes..

   
 131. Gerald Llambro

  pershendetje jam gerald llambro nga fieri dhe jam i interesuar per pun ne kanada .kam mbaruar shkollen e mesme di te flas anglisht dhe bej cfar pune qe te jet e mundur

   
 132. Elbasan Elshani

  Jam Elbasan Elshani I interesuar te punoi ne kanada profesjoni operator I makineris te rend te perfundu at ni trajnim American I martuar po Ashtu edhe bashkshortja e interesuar me profesjon Ekonomiste e diplomuar 0037744181424 Nr per kontakt

   
 133. nazmi

  kam apliku per ne kanda qe * muaj jam duke e pritur fazen e fundit
  shpresoj te me ralizohet deshira ime

   
 134. nazmi

  kam aplikua per ne kanada qe 9 muja jam duke jam duke e pritur fazen e fundit shpresoj te me ralizohet deshira ime ju faleminderit

   
 135. Nazim robaj

  Jam murator,saldues por edhe gjera tjera kam mundesi ti baj per pune,por si me aplikue

   
 136. luli

  luli kam punuar me keramik po dua te shko ne kanada si muj teja bej

   
 137. adem prishtina

  jam i interesuar te migrohem ne kanada kam pervoj pune ne te gjitha punet e gastronomis jam 30 vjeq ju flm

   
 138. adem prishtina

  0037744128300

   
 139. bond

  pershendetje te gjthve ju qka keni shkruar komente kam hallin edhe une aka dikush memdimue jam kosovar aka mundsi me marr pasaport shqiptare ju falemindert pershenetje te gjthve bond.info ne imal

   
 140. ernali

  p.sh. quhem ERMAL deshiroj qe te emigroi ne kanada jam i martuar edhe zotroi zanatet saldator aluminas provoja ime e punes 12 vjet ne kete fushe mosha ime 28/29 vjec

   
 141. ertilaci@gmail.com

  pershendetje.jam i interesuar per pun ne kanada jam saldator kam eksperjenc pune 8 vjet..nr i tlf 0697739571..

   
 142. edi

  tung jam i interesuar te punoj ne kanada.jam ne gjendje te punoje qfardo pune qe me ofrohet dhi i pervetsoj shpejt ato

   
 143. jetn hoxha

  jeton hoxha jam i i interesuar te jetoj dhe te punsohem ne kanada .profesjoni im eshte infermjer eksperjenca 6 vjeqare aktualisht puoj ne profilin tim .me shume respekt .nr kontakti 0672089105

   
 144. Mersim cera

  mersim cera jam 23 vjec kam deshir te punoj ne kanada profesjoni im eshte kamarjer dhe jam i afte dhe ndimes guzhinjer .tel 0685704991

   
 145. jeton hoxha

  quhem jeton hoxha jam 32 vjec nga peshkopia jetoj ne tirane kam deshire te punesohem ne kanada profesjoni im eshte infermjer me arsim te larte eksperjenca ime ne pune eshte 6 vjecare aktualishte jam ne pune qsut,numer tel; 0672089105.

   
 146. mondi

  jam pllakaxhi prej 9 vitesh jam 29 vjec kerkoj te shkoj ne kanada per pune mund te me thote njeri se si mund te aplikoj faleminderit.

   
 147. Albert Karemanaj

  Jam 44 vjec.Jam nga Patosi.Kam 13 vite eksperience si naftetar teknik {operator}.Kam mbaruar dhe shkollen e mesme per kete profesion.Ju lutem merreni ne konsiderate kerkesen time.tel:0682187896.Faleminderit

   
 148. Minushe Karemanaj

  Jam 37 vjece.Jam nga patosi e martuar me tre femije dhe bashkeshortin.Kam aftesi per te punuar si kujdestare femijesh dhe te moshuarish.Kam mbaruar arsimin e mesem te pergjithshem.Ju lutem merreni ne konsiderat kerkesen time.tel:0692484629.Faleminderit

   
 149. fabiola spahiu

  Pershendetje!kam nje vit q punoj so mjeke he qytetin e vlores jam 26 vjec deshiroj t punoj he Kannada .ju faleminderit .tel0698285623

   
 150. Eduart Cekaj

  pershendetje:jam i interesuar per te punuar ne KANADA.Kam mbaruar shkollen e mesme profesionale teknike si elektricist kam pervoj pune 4 vjet jam 23 vjec .ju faleminderit :tel 0694285073

   
 151. arsim haxha

  pershendetje jam i interesuar per te punuar ne kanada kam mbaruar shkullen per elektricist boj montimin e klimave e die dhe zanatin per mobileri kam punu ne ndertimtari po zanati im qe kam provoj pune asht boj montimin eklimave ky osht numri im +377 44 435 645

   
 152. esat ejupi

  jam interesuar te kerkoj pun ne kanada nete gjitha profesionet per pun

   
 153. esat ejupi

  jam 45 vjeqar kerkoj pun ne kanadane te gjitha profesionet per ndertimtari

   
 154. shpetim

  jom i interesuar per pun ?
  ber muri
  bej fasad
  qeramik
  mallter
  armoraq
  tesar
  etj?

   
 155. shpetim

  jom 24 vjeqar i pa martua ,
  shkollen e kryer
  mekanik
  edhe
  elektroinstalus

   
 156. edi

  Ciao kam punuar si saldator ne itali 5 vite dhe ne shqiperi 3 vite…si mund tia bej? Ju lutem me shkruani ne ket adres emanuelalekamani@yahoo.it

   
 157. florjan

  pershendetje:jam i interesuar per pune ne kanada,kam mkaruar harry fultz per automobila, te larten per mekatronik.kam punur ne auto servis per 4 vjet.aktualisht punoj ne cazino.

   
 158. benard idrizi

  pershendetje jam i interesuar per punesim ne Kanada ju lutem me shkruani ne e-mail per procedurat qe duhe ndjekur. faleminderit

   
 159. sandri -gremo

  mirmbrena jam 37 vjec po jetoi ne greqi .jam i martuar me nje femij .nuk dy anglisht ka mundsi te futem ne ndonje pun ne kanada ose ne vende te tjera pervec greqis profesioni jam bojaxhi mjeshter faleminderit.

   
 160. xhavit

  pershendetje kam deshir te migroj ne canada me familje me punu jam ingjinjer i Mak.

   
 161. altin-meta@alblove.com

  jam altin meta nga elbasani jam 23 vjec kam mbaruar arsimin emesem profesional teknik e punimeve hidraulike 5 vjet me diplom e ushtroj shume mir zanatin jam dhe i afte te punoj si guzhinjer faleminderit 0693728314

   
 162. hekuran shala

  si jeni ajeni mir jam hekurani nga kosova a mundem edhe une me apliku pr kanad ju faleminderit

   
 163. agim ibrahimi

  Pershendetje: jam nga kosova dhe ushtroj zanatin welder jam 28 i martuar me nje femi.

   
 164. gjerovica

  pshendetje si mund te aplikoj per punesim ne kanada kam mbaruar infermjeri 3 vjet dhe kam be 2 vjet master kam eksperienc pune 5 vjecare ,

   
 165. halim

  qfar do pune

   
 166. halim

  qfar do pune sësht problem

   
 167. YLBER DOCI

  0682052102

   
 168. azdren

  jam azdren mataj nga gjakova jam i interesum me punu kam provoj pune me dy zanata.
  1 .vullkanizer. 2 molerai.jam 26 vjeqar nr.+37744845893.

   
 169. albi

  pa besushemm genjeshtraa nese si ktheni pergjigjjet perse genjenii ska asgje ketu

   
 170. julian

  jam julian hajdini dua te punesohem ne kanada si saldator kam eksperienc si saldator 8 vjet julianhajdini84@gmail.com

   
 171. arben hasa

  pershendetje;jam i interesuar per te punuar ne kanada kam 14 vjet eksperienc si bojaxhi jam 35 vjec.tel;0682385715

   
 172. nasip ndreu

  persh.jam i interesuar per pune ne kanada pasi kam jetuar ne england london 7 vjet ne sektorin e ndertimit si mund te veproj per te perfituar nje vend pune?? me shkruani ne ndreu81@live.it cel 0686995943.faleminderit

   
 173. selajdin zena

  pse nuk po e beni te mundshme nje aplikacion nepermjet rrjetit,kjo eshte nje menyr e thjesht,mundesisht.?

   
 174. mandi

  pershendetje do doja te dija se si mund te aplikoj per ushtar ne ushtrin ne kanada eksperjenca ime eshte se kam punuar 5 vjet dhe me 2 misjone jasht shtetit si ne irak dhe nae bosnje dhe do te dija se si munde te aplikoj prap per ushtarak

   
 175. jam kamarier ne nje hotel me 5 yje ne kalkida kerkoj pun ne kanada

  kamarier ne nje hotel me 5 yje ne kalkida kerkoj pun ne kanada 00306944137748

   
 176. avni

  kerkoj te punesohem ne kanada si specialist alumini

   
 177. Jetmir Ejlli

  pershndetje,-jam i interesuar per pun ne kanada,punoj marangoz me nje eksprence prej nje 20 vitesh ne kete fushe ,me pelqen te jetoj dhe te punoj ne nje shtet qe njej siguri per punen dhe per jeten sic esht kanadaja,faliminderit per mirkuptimin??

   
 178. Jetmir Ejlli

  tel,0673132666 Jetmir ejlli,

   
 179. klodi

  jam kaudio,jam saldator i diplomuar , dhe me nje eksperjec 11 vjecare , i perfshi dhe ne disa fusha te te aferta , si konstrukione metalike , punime inox dhe alumi,jam sum i interesuar ,nqf esht emundur ,kam shum nevoj te punoj atje ne kanada , ju falimderit

   
 180. esat ejupi

  punoj te gjitha profesionet

   
  • valon salihi

   pershendetje jam i interesuar per pune ne kanada jam kuzhinjer me diplome kam punuar edhe ne suedi 5 vite tash jetoj ne kosove si mundem te aplikoj

    
 181. adriani

  si duhet te aplikojm per pune ne kanada

   
 182. Flori

  pershendetje,jam i interesuar per pune ne Kanada. Jam 27 vjec,dhe kam nje eksperjenc te mire pune me 26 muaj pune me firmen bektel- enka si ndihmes topograf…
  faleminderit

   
 183. qendrim

  dua te emigroj si muj i kam 16 vjet

   
 184. qendrim

  dua te emigroj jam 16 vjeqar

   
 185. naim metolli

  jam I interesuar te punoj ne kanada jam34vjeqar jam kuzhinjere provoj pune 17 vite ne kosov dhe ne ulqin kam punu 9 vite gjdo sezon ka 3 muaj

   
 186. naim metolli

  jam I interesuar te punoj ne kanada jam34vjeqar jam kuzhinjere provoj pune 17 vite ne kosov dhe ne ulqin kam punu 9 vite gjdo sezon ka 3 muaj jam I martuar dhe kam 2 femije

   
 187. naim metolli

  jam I interesuar te punoj ne kanada jam34vjeqar jam kuzhinjere provoj pune 17 vite ne kosov dhe ne ulqin kam punu 9 vite gjdo sezon ka 3 muaj jam I martuar dhe kam 2 femije
  nr I tel 044337 260

   
 188. gjerovica

  jam e interesuar te punoj si infermjere

   
 189. perlat rexhepi

  jam 44 vjec.jam murator,shtrim dhe veshje pllake,dhe laminat.jam nga tirana.pres qe te me ktheni pergjigje.

   
 190. bekim

  dua te shkoj

   
 191. isni halitaj

  Jam me profesion ndertimtar dhe e njoh shum mir punen e nivelimit pllakave jam I interesuar per punsim ne kanda jam I martuar kam dy femi me respekt

   
 192. FISNIK

  pershendetje jan 30 vjeq dhe kom kontrrat pune ne gjdo lloj pune me metal shum vjeqare ja i interesuar per ksi lloj pune ne kanada . kisha pas deshir qe te kontaktoj me ju i nderuar per informacjone me te hollsishme ne E- mail? fisnik.grubi ju mir pres se shpejti pershendetje ..

   
 193. FISNIK

  nese ka mundesi te me kontaktoni ketu gjdo dit ju mir pres ne gjdo koh flm …

   
 194. Maksim Reso

  jam i interesuar per pune ne Kanada,kam mbaruar shkollen e mesme te ndertymit, nderkohe kam punuar ne Greqiboj,bojaxhi,karburant, vulkanizater,larje makinash dhe ne ndertim. Kam lindur ne 20.06.1964 ne Gjirokaster dhe e deshiroj me gjithe zemer Kanadane. Ju lutem,pres pergjigje nga ana juaj.

   
 195. Maksim Reso

  jam i interesuar per pune ne Kanada,kam mbaruar shkollen e mesme te ndertimit, nderkohe kam punuar ne Greqi,bojaxhi,karburant, vulkanizater,larje makinash dhe ne ndertim. Kam lindur ne 20.06.1964 ne Gjirokaster dhe e deshiroj me gjithe zemer Kanadane. Ju lutem,pres pergjigje nga ana juaj. E-mail maksimos.reso@facebook.com

   
 196. Marjol

  Jam nje djale 20 vjec nga elbasani por jetoj ne greqi dhe kerkoj per pune ne kanada ne ndertim kam punuar me Cimentogonia …ky eshte numri im i tel 00306995919199

   
 197. Emiljano

  Kam mbaruar 1 vit kurs per kuzhinier, e kam ushtruar kete zanat per dy vjet si ndihmes kuzhinier tek Europa park Autogrill. Dhe si papunsia e madhe qe esht ktu kerkoj pune jasht vendit

   
 198. Artur beqiraj

  27 nga Fieri kam mbaruar shkollen e lart per infermieri jam i interesuar per nje vend pune ne Kanada

   
 199. Artur beqiraj

  27 nga Fieri kam mbaruar shkollen e lart per infermieri jam i interesuar per nje vend pune ne Kanada cel 00355697961303

   
 200. Artur beqiraj

  rfg
  dgr

   
 201. nertila

  kam punuar 14 vjet ne greqi ne fast food kerkoj pune po ne kete zanat

   
 202. rafete murseli demiri

  jam i neresuar per pun pastruse kam vetem tet vjeqaren jeton ne kosov punt i kam katastofal pa puun vet pa pun burrin pa pun keshtu sje tohet

   
 203. xhelil demiri

  jam i nteresuar me punue jam mjeshter i pllakeve dhe te ujsjelllsit jam i teresuar me dal jasht shtetit ketu ne kosov pun ska nr 044343084

   
 204. rafete murseli demiri

  jam i nderesuar me dal jasht shtetit per pun pastruse ose kujdestari per femiketu ne kosov ska pun keshtu sje tohet kushtet katasrofale qe nr kontaktuse 377 044765 202

   
 205. Flogerti

  Jam flogerti jam 24 vjec beqar jam nga tirona,kam mbaru shkollen e mesme te pergjithshme.kam bo kurs per mobiljeri,jam certifikuar per profesjonin,kam punuar rreth 4 vjet aktualisht jam pa pun per shkak se mobilerija qe un punoja u mbyll dhe tani jam pa pun.ne kushte te keqija dhe munges ekonomike kerkoj qe te punoj ne kanada per te majt prinderit e mi.ne qoftese do e merni ne kosiderat kerkesen time do tjua disha per nder.ju faleminderit. .

   
 206. Flogerti.

  Jam flogerti jam 24 vjec beqar jam nga tirona,kam mbaru shkollen e mesme te pergjithshme.kam bo kurs per mobiljeri,jam certifikuar per profesjonin,kam punuar rreth 4 vjet aktualisht jam pa pun per shkak se mobilerija qe un punoja u mbyll dhe tani jam pa pun.ne kushte te keqija dhe munges ekonomike kerkoj qe te punoj ne kanada per te majt prinderit e mi.ne qoftese do e merni ne kosiderat kerkesen time do tjua disha per nder.ju faleminderit.

   
 207. Flogerti.

  Jam pa pun dhe dua te punsojem ne canada jam 24 vjec jam beqar

   
 208. Ergesti

  Jam ergesti jam 26 vjec jam beqar kam mbaruar shkollen e mesme dhe jam diplomuar ,kam mbaruar kurs per mobileri dhe duralumin jam certifikuar mbasi mbarova shkollen fillova nje pun duralumin dhe jam mjeshter.por mo von falimentoj fjerma qe un punoja dhe une ngela pa pun.dhe jam ne kushte te keqija prinderit i kam pa pun keshtu qe ju lutem shum te me gjeni nje pun ne canada.uroj qe kerkesen time ta merni ne kosiderat.ju faleminderit

   
 209. Ekrem

  Jam i interesuar per pune ne lemin e ndertimit, kam punuar 10 vite ne Slloveni kam vizen e perhershme shengen, i kam punuar te gjitha gjerat qe duhet ne ndertimtari. Faleminderit per mirkuptim pres pergjigje 045-299-244

   
 210. bilbil

  jam manovrator i gjithanshem.per makineri te renda.me provoj pune 12 vjet. jam 30vj i martuar me nje femi jam i interesuar.

   
 211. muhamet kryeziu 21 .02.2014

  jame 42 vjeqar nga kosova jame mjeshter per dyer edhe dritare pore edhe kuzhinjer shume imire pere piza jame shume i nitresuar per ne canada

   
 212. Safeti

  jam inxhinier ndertimi dhe pyetja ime eshte se si mundem te aplikoi per pune ne lamin time, ne cilen adres te drejtohem.

   
 213. erjoni

  kerkoj pune ne kanada … ndertim,.. veshje guri me shume se gjitha

   
 214. Fredi

  Pershendetje,
  Nuk di nese vazhdon mundesia per aplikime per punesim ne Kanada. Une jam nje Ing. Elektronik me nje eksperience pune rreth 25 vjet ne fusha te ndryshme te aplikacioneve te elektronikes si telekomunikacon, elektronike industriale, dhe se fundi rreth 6 vjet eksperience si Inxhinier Biomedikal per instalime, riparime dhe mirmbajtje te pajisjeve elektronike mjekesore. Do t’ju isha teper mirnjohes nese do te me jepnit ndonje lloj ndihme ne kete drejtim.
  Me respekt:
  Fredi

   
 215. bea

  pershen detje per te gjith shqiptart poe shof ketu qe shum kan bo pytje po pergjigje spaka dhan ende e kisha kerku nese dikush ka njohuri rreth keti drejtimi julutemi tna informoni se qysh me apliku apo ku gjendet pika per aplikim faliminderit per mir kuptim

   
 216. Albert

  Pershendetie. Jam interesuar per te emigruar dhe per te punuar ne kanada. jam i fejuar, dhe kam punuar si mekanik automobilash. me pas kam mbaruar inxhinierin mekanike, kam punuar edhe si pergjegjes servisi. Julutem mund te me jepni nje pergjigje se ku mund te aplikioj. faleminderit per mirkuptimin

   
 217. ervin

  Jam i interesuar per te punuar ne kanada nese keni mundesi me jepni nje informacion me te plote si te aplikoj .
  faleminderit

   
 218. xristina lika

  nese do meret parasyshe komenti im dhe te me jepni nje lloj ndime per te punuar ne kanadado te jeme mirenjohese jam nga tirona jam e gateshme te punoj ne cdo lloj pune qe me afrohet di shume mire te flas greqisht mesatare anglisht dhe italishtju lutemme ndimoni se si mund te aplikoj kete kerkese me respekt xristina

   
 219. xristina lika

  me pelqen ky mendi

   
 220. Bajram

  Pershendetje Une jam Bajram Riza Kerkoje pune

   
 221. Bajram

  Pershendetje Une jam Bajram Riza Kerkoje pune

   
 222. Emiljan

  Pershendetje Jam emiljani 28 vjec beqar jetoj ne greqi 15 vjet.Jam i interesuar per pun kam nje zanat prej 13 vjetesh saldator.Kam 2 vjet qe s punoj per arsye kriz ekonomike.numri tel 00306981889608

   
 223. Behar Shahini

  Pershendetje. Jam 41 vjec dhe jam i martuar me 2 femije qe e flasin gjuhen angleze. Kam punuar 14 vjet ne greqi, punime dekorative guri ne Greqi, ne lyerje dhe shtrim pllakash

   
 224. PJETER KOLA

  JAM 33 VJEQ JAM I MARTUAR KAM NJE DJALE,JAM ELEKTRICIST KAM PUNUAR 8 VITE NE NJE FIRME

   
 225. elsa kaci

  Pershendetje!
  Jam e interesuar te punoj ne Kanada me familjen time. Ju lutem me jepni informacione se ku mund te klikoj. Ju faleminderit!

   
 226. ilirjan

  dua te punoj ne kanada me familjen time

   
 227. ilirjan

  Pershendetje!
  Jam i interesuar te punoj ne kanada me familjen time, ju lutem meshkruani ne email.
  Ju faleminderit!

   
 228. lirije vrellaku

  jam e interesuar per pune, jam infermiere, ju lutem te me tregoni se ku mund te klikoj per ta plotsuar aplikacionin. ju falem nderit.

   
 229. blerim

  Jam i interesuar te jefoj dhe punoj ne Kanada me familjen timi gruan dhe dy femijet emi un jam me profesion Elektdicist dhe kam nje kontrat pune me KEDS Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike gruaja me profesion është Edukatore me parazhkollor pres nje përgjigjëje nga ju nr kontakturs 045-658-836

   
 230. niti

  Jam i interesuar te jetoje dhe te punoje ne kanada me nusen time. Gjuhen e njoh shum dobet, me profesion jam trajner fitnesi dhe aktualisht jam ne fakultet pra ne vitin e fundit ku studjoj kriminalistiken, jam 27 vjeqar. Pres qe te me kontaktoni ne fb arjanit susuri

   
 231. ALTI DERVISHLLARI

  jam ALTI DERVISHLLARI NGA POGRADECI JETOJ NE GREQI KAM PUNUAR KAMARIER 3VJET DHE 4 VIET SALDATOR DHE 3 BOJAXHI DHE DISHIROJ TE ME OFROHET NJE VENT PUNE NGA KETO 3 ZANATE QE UNE KAM BERE .JU FALEMIDERIT 00306975527863.

   
 232. gentjan cobani

  jam 32 vjec i interesuar te shkoi ne kanada per pune jam murator specializuar i pergjithshem me eksperienc 10 vjecare ne ndertim ne itali ndodhem ne fier pres pergjigje numri 0697286453 ju faleminderit

   
 233. arben mehmetaj

  jam marangoz me 28 vite pun.jam 46 vjeq.kam njerez te afert ne toronto.pres pergjigje.me rres arbeni.

   
  • arben mehmetaj

   jam i martuar me 4 femije

    
 234. arben mehmetaj

  00355684218333

   
  • arben mehmetaj

   mos e anulo arbeni

    
   • klevis kashahu

    jam sheff guzhine dua te emigroj ne canada me familjen time fas anglisht sh mir mundesoni nje contrat pune per mua dhe ju vej ne dispozicjon te gjith shumen e nevojshme te procedures se dosjes time por pagesen dota merni mbasi te ket ardhur viza e punes nese jeni te interesuar per menaxhimin tim me contaktoni ne nr 0696689740 dote keni dhe nje bonus nga paga ime per nje vit pra mundesoni contraten time dhe do te mbeteni te kenaqur preferoj toronton

     
   • arben mehmetaj

    0692760046.

     
 235. emri sula

  jam emri sula punuj ne ndertim dua qe te emigroj per jete me te mir ju lutem me ndimoni.

   
  • emri sula

   punoj me gispse dhe muratur
   .

    
  • emri sula

   punoj me gispse dhe muratur.jam 32 vjeq

   .

    
 236. kristian

  jam njohes i mire i gjuhes anglishtes. dhe punoj si hidraulik , kam expirence .. dhe diplome

   
 237. altin lazri nga shkodra

  jam i gatshem te udhtoj ne kanada punoj plakagji the mermer poashtu dhe zbukurime gurit jam 30 vjeq flm per mirkuptimin besoj se dotekem nje lajm nga ju

   
  • bujari llausha jam nga prishtina

   jam intersuar te punoj ne canada me profesjon jam operator i shtyp shkrojnes zëri jam 27 vjeqat si eshet menyra te shkoj te punoj ne canad

    
 238. RAMADAN MULAJ

  JAM SALLDUES DHE JAM MARREDHENJE PUNE PO ASHTU SI SALDUES I DIPLOMUAR DESHIROJ PO QE SE ASHT MUNDESIJA QE TE PUNOJ NE KANADA JU FALEMINDERIT PER MIRKUPTIM

   
 239. viktor malja

  kam nevoj per nje pun kam eksperjenc 10 vjecare pune si saldator dhe montator metalik jam 28 vjec nr 00306992903864 faleminderit

   
 240. roland keqa

  interesohem per elektricist kam mbaruar shkollen elektrike dhe kam 10 vjet eksperience ne pune dhe deshiroja te aplikoj per kanada por ju lutem me kontaktoni si duhet te aplikoj

   
 241. edmir celepija

  jam 38 vjec nga shkodra .Punoj mekanik autobusash dhe kamionash .Kam nje eksperience pune disa vjecare dhe e njih mire zanatin.Disponoj patente per kamion dhe autobus.Njoh mire gjuhen franceze sepse kam jetuar 2 vjet ne Belgjike.

   
 242. Elhaid Dani

  Jam 23 vjec nga shkodra punoj mekanik kamionash dhe autobusash.Njoh gjuhen angleze .Arsim i mesem .

   
 243. Ervisa Huta

  Kerkoj te punesohem ne kanada kam mbaruar per bioteklologji molekulare dhe industriale .faleminderit
  0698687142

   
 244. Ervisa Huta

  kerkoj te punesohem ne kanada faleminderit

   
 245. bujari llausha jam nga prishtina

  jam me profsejon operator is shtyp shkrojnes gazetes zeri jam interesuar te shkoj ne canada te punoj jam 27 vjeqat si eshet menyra me elet te shkoj ne canada

   
 246. artan troka

  dua te aplikoj per ne kanada punoj me durale kam eksperience 15vjecare njoh pjeserisht gjuhen anglezejam 44 vjec.

   
  • artan troka

   dua te aplikoj per ne kanada punoj me durale kam eksperience 15vjecare njoh pjeserisht gjuhen angleze jam 44 vjec.

    
   • ergys hoxha

    dua te punsohem dhe une ne Kanada si elektricist…

     
 247. ergys hoxha

  jam 19 vjec dhe punuj elektricist…

   
 248. kristian

  jam interesum per punsim ne canada per hidraulik. si mund te aplikoj jam 24 vjec

   
 249. elton

  KERKOJ TE PUNESOHEM NE KANADA JAM 28 VJEC I MARTUAR DHE ME 1 DJAL PUNA QE KERKOJ ESHTE KAMARJER NR TEL 0696150152 ju faleminderit me respekt elton velikaj

   
 250. besinik

  Dua te aplikoi per kanada, jam 28 vjeqar I martur. Zanati im eshte hidraulika. Ad besi-panti@live. Com

   
 251. nuredin halili

  desha shum qe te jem pjes e kanadas edhe sidomos te punoj atje dhe te behem shtetas kanadez dhe qe te punoj me profilin mekanik kam mbaru shkollen per degen nmekanike dhe kam eksperienc ne kete fushe ju flm

   
 252. sidrit

  dua te punoj dhe te jetoj ne kanada…?

   
 253. klevis kashahu

  mendoj qe jan vetem mashtrime kto publikime te gjith jan hajdut per lek asnje nuk mundson punsim ne canada

   
  • klevis kashahu

   kam experjenc 12vjecare ne kulinari me kontaktoni nese jeni te inter

    
 254. klevis kashahu

  jam shef guzhine mundesoni kontrat pune per mua ne canada ju vej ne dispozicjon 20 000dollar per procedurat por leket do i merni mbas kontrates se punes dua kontrat 3mujore me te drejt rinovimi deri ne 5vjet.nr im i tel 696689740 bejeni dhe dot ngeleni te kenaqur

   
 255. amelita kadrija

  jam amelita,jam 24 vjece dhe dua te aplikoj per pun ne kanada,jam ne shkoll te larte per ekonomik dega ‘turizem’…

   
 256. Vildan Berisha

  Jam interesut qe te punoj ne Kanada jam prag studimeve njekohesisht jam me dy profesione qe i punoj jasht shkollimit jam 22 vjeq me nga Prizreni njoh gjuhen angleze

   
 257. naser shehu

  deshiroj te emigroj ne kanad me familje flas gjermanisht deshiroj te punoj

   
 258. naser shehu

  deshiroj te emigroj ne kanad me familje julutem kontaktoni ne ket numer 044 603 217

   
 259. renaldo lushnjani

  peshendetje …..jam 24 vjec elektricist per instali ne dertesa civile monofaze gjithashtu per per tre fazore i diplomuar prej 7 vitesh dhe me ekserience 5 vjecare jam dhe hidraulik 0696661825 ky eshte nr im

   
 260. bejani cura

  pershendetje quhem bejani cura 30 vjec.kam punuar 10 vjet ne greqi.jam teknik ndertimi’jam shume i interesuar per te emigruar ne kanada.ju lutem shume me jepni nje mundesi tel” ‘ 0682295403 ju faleminderit..

   
 261. jeton hoxha

  jam jeton hoxha 32 vjec nge peshkopia jetoj ne tr kam mbaruar fakultetin e infermirise ,aktualishte punoj ne qsut si infermjer eksperienca e punes 6 vjecare deshiroj te na respektoni. tel 0685396058

   
 262. vjosana

  jam e interesuar per studime ne kanada,si mund te aplikoj ose per punesim kam mbaruar per ekonomik dhe master per finac ,me jepni nje udhezim

   
 263. vjosana

  si mund te aplikoj jam e interesuar per pune ne kanada kam mbaruar per ekonomik dhe master per finac ,me jepni nje udhezim

   
 264. xhelil demiri

  xhelil demiri jam i martuar kam nje vajz jam inderesum per pun ne kanad punaj mjeshtri pallaka uje sjells prevoja ime qe 22 vite punoj

   
  • xhelil demiri

   nr tel 044343084

    
 265. Blerim Ahmeti

  Përshëndetje jam Blerim Ahmeti nga ferizaji i kosovës kam kryer shkollen e mesme teknike.Dua te emigroj ne canada me vëllaun tim,preferoj qytetin london. NUMRI I TELEFONIT TIM ëSHTë 044-548-552.

   
 266. hate

  jam emigrant i kthyer nga greqia jam ndertus kam shume vite eksperience dua te emigroj bashke me familjen ne kanada te interesuarit mund te kontaktojne ne nr 0686343309

   
 267. burim grantolli

  dua te lidhemi ne kontakt me ju saktesishte dua te emigroj me familje ne kanada ,ushtroj disa profesjone p.sh moler ,gips pllaka dhe shtrues pllakash . kontakti :+37744417249

   
 268. agim tuci

  Jam nga Bulqiza,i martuar e me tre femije. Kam mbaruar arsimin e larte dega Bio-Kimi. Kam punuar ne institucione shterore per 30 vjet. Aktualisht punoj sekretar i keshillit Bashkiak Bulqize. Kam profesion dhe deshire qe te punoj murator e marangoz.jam me profesion dhe degen agronomi. Dua te punesohem ne kanada.

   
 269. agim tuci

  Jam nga Bulqiza,i martuar e me tre femije. Kam mbaruar arsimin e larte dega Bio-Kimi. Kam punuar ne institucione shterore per 30 vjet. Aktualisht punoj sekretar i keshillit Bashkiak Bulqize. Kam profesion dhe deshire qe te punoj murator e marangoz.jam me profesion dhe degen agronomi. Dua te punesohem ne kanada.
  nr tel 0686350459

   
 270. adem mehmeti

  kerkoj pun per qa te asht nevoja nuk ka problem tana punt i kryj numri per kontakt 0037744708827 edhe ne gjermani jam kan 11 vjet tash per momentin gjindem ne kosov

   
 271. Drita kraja 42 vjece

  Ckemi jam Drita 42 vjeqe. Jam nga shkodra . Ne shkoder kam punuar ne fabrik kepucesh edhe jam kujdesur per plaka dhe femije. Kam 3 femije 18, 15 edhe 12 vjeq 1 vajze edhe 2 djem por jeta jone ne shqiperi edhe shume e veshtire sepse burri im nuk ka pune . Ka kerkuar por kety eshte shume keq per pune .kam jetuar vetem 2 vjrt ne itali jam kujdesur per 2 plaka per te ju quar buken femijeve por tani skam me pune dhe u detyrova te kthehesha tek familja Une jam e gatshme qe te vi ne ne kanada bashke me familjen time . Presim pergjigjen tuaj. Faleminderit

   
 272. Ruzhdi Prekazi

  Une jam nga Kosovoa deshiroj t punoj n kanad si instalus i uj sjellsit

   
 273. Ruzhdi Prekazi

  un deshiroj t punoj maleraj ndertimtari apo autollakiranje

   
 274. Driton

  jam dritoni nga SHKUPI jam 27 vjeqar e kerkoj pun

   
 275. skender ahmeti

  jam interesuar per me punu ne kanada bej servisim te kompjuterav si mund te aplikoj

   
 276. milaim

  persh,,,jam magjister i teknologjis edhe kimist dua te punsohem ne kanada

   
 277. theodhori vangjeli

  kame 20 vjet ne greqi dhe punoje ne gjipsina me nje ekserienc shume vjecare…jam i ineresuar per kanada..tel 6937486056 ju faleminderit!!!!

   
 278. gezim

  jam teknik ndertimi me vjetersi pune 25 vjet.. jam i interesuar per pune ne kete fushe..

   
  • gezim.D

   kerkoj te punesohem ne kanada si teknik ndertimi me nje pervoje pune prej 25 vjetesh..

    
 279. gezim.D

  jam teknik ndertimi qe nga viti 1985,si dhe jam specialist i larte per te gjitha llojet dhe specialitetet ne fushen e ndertimit.. kerkoj te punesohem ne Kanada nqs ka nevoje…

   
 280. Fatjona Selmanaj

  Pershendetje !Une kam studiuar per Shkenca Politike ,jam e interesuar per te jetuar ne Kanada , ju lutem mund te me informoni per aplikim .Ju uroj gjithe te mirat!

   
 281. FLAMUR SLLAKU

  deshiroje te migroje ne kanad punoje elektriciste ne KEDS deshira ime ashte qe te migroje me familje ,kame bashkshorten dhe tre femije

   
 282. Naser Ramadani

  Jam 48 vjeqar jam i martua nga maqedonia nga fshati Vaksinc kam diplam jam zdruktar +38970592449

   
 283. Agroni

  zanati im esht te punoi me auto makineri te renda si eskavatora fadroma buldozera dhe kamjona te ndryshm me kte pun merem momentalisht ne shipri po punoi me nje kompani serjoze TREMA numri im i kontaktit 0682418666 ju faleminderit

   
 284. erdis gjishti

  jam i interesuar per nje punsim ne kanada per elektroniken … puna qe ushtroj ketu ne shqipri eshte elektronika serviset kompjuterike programe mirmbajtje IP servarash .. servis telefonike prograime telefonash
  ,

   
 285. toni

  Kerkoj pun ne londer I kam te gjith letrat e punes ky esht nr I tel tim 07472820929

   
 286. Shahir

  Pershendeteje quhem Shahir Rexhepi JEmi te interesuar perpun me preo fesion jemi mekanik dhe 13 vite kam punuar me Kompani Amerikane ne Kosov dhe jsht v ednit ashtu kam punuar dhe punoj xhdo pun qe me ofrohet Nr 377 44 342 097

   
 287. aleksander

  si te aplikoi

   
 288. shaban domi

  jam saldator me pervoj shume vjeqare si mund te aplikoj 0686904007 ose domi-2009@live.com pra me ndihmoni ju lutem per aplikim per kanada

   
  • Erio Ymeri

   Pershendetje! Quhem Erio Ymeri.Jam i martuar. Kam 10 vjet qe ushtroj profesionin e guzhinjerit. kam mbaruar per hoteleri turizem dhe vazhdoj pune ne profesionin tim. Mirpo deshira ime eshte qe ta ushtroj kete profesion jashte Shqiperise. Kanadaja eshte nje mundesi shume e mire Dhe do te doja te aplikoja. Mirpres njoftimin tuaj. Gjithe te mirat!

    
 289. shkodran syla

  nese kosovaret kan ket mundesi me regjistroni edhe mua ne regjister.kerkoj pune ne Kanada.ose kerkoj migrim ne Kanada
  ,nese nevoitet CV-ja ime me shkruani.kaloni mire ,suksese

   
 290. shkodran syla

  po,por mvaret nga ju.klm

   
 291. Halil doku

  PERSHENDETJE,PUNOJ HIDRAULIK DHE NE NDERTIM .INTERESOHEM PER PUNE,JU LUTEM ME NDIHMONI

   
 292. Halil doku

  0682471156 PUNOJ HIDRAULIK DHE NE NDERTIM.JU LUTEM ME NDIHMONI

   
 293. elvir thaqi

  un quhem elvir thaqi jam nga bujanovci jetoj ne prizren per shkak te kushteve te veshtira ekonomike kerkoj te dale jasht .pra kam gruan dhe 2 femije nese ban ndonje ndihm per te dale me familje kushtet teper te randa pa kulm mbi krye per ha epi

   
 294. hazdret

  si jeni me falni nese ju pengoj jam interesum per pun ne kanad jam 28 vjeq qe 10 vite punoj si mjesh i fasadave te ndryshme steripoll knauf keremik jam mjeshter shum i mir nese ka donje ven pune me lajmroni ky esht nr imi 044-158-339 flm per mir kuptim

   
 295. nazifi

  jam i martuar kam dy femij pershkak te kushteve te renda deshiroj te dal ne kanada jam i enteresuar te dal me familje jo vet jam i aft per pun punoj si puntor skam donje zanat ju pershendes shpresoj qe kam fat te dal nese ma mundsoni me shpetoni se pari femijet ju pershendes nr 044419560

   
 296. kushtrim Hoxha

  jam kushtrim hoxha jom i martum kom nje djal jom i i nteresum per pun ne kanada a mund te ma ktheni ni pergjigjje

   
 297. fatjon

  pershendetje kam punuar ne britanin e madhe reth 5 vite tani jetoj ne shqiperi i pa pune,jam interesuar per te punuar ne shtetin Kanadez, nuk e di ku jane zyrat qe te aplikoj ju faleminderit . fatjonhoxhai@hotmail.com

   
 298. esat

  si jeni jam interesum per punsim ne kanad jam esati jam mjeshter fasade koxkave 44722529

   
 299. Rudolf fehimi

  Jam Rudolf fehimi nga Korca,jam me arsim te mesem ,jam 25vjec,kerkoj te aplikoj per tu punesuar ne shtetin Kanadez,….
  Ju lutem dua te me ndihmoni per procedurat qe duhet te ndjek,…
  Ju faleminderit,…

   
 300. sokol

  jam i intersuar per nje vend pune ne kanada jam jam nje specjalist buke dhe pacticerije sokoli

   
 301. fitim qeraj

  un jam specialist ne fushen e prodhimit te dural dhe pvc,,jam i interesuar per pun jasht vendit,ky esht nr i tel 0696788795

   
 302. ermir

  jam i interesuar per punesim ne kanada apo evrope kam 16 vite eksperience ne ndertim ne greqi me dokumenta te regullta do tju lutesha te me ndihmonit.

   
 303. egzon

  jam shum i nejvojshum per pun falminderit shum nese me gjeni puna egzon gashi

   
 304. nardi uci vranisht devoll

  jam 29 vjec, jam saldator, suvaxhi mur tulle dhe guri. 0688130874

   
 305. Lavdim

  Prsh jam
  Nga prishtina sii ka mundsi te kontaktoj me juve me falnii akaundsi te me shkruni ne ket emaill mfalnii

   
 306. ERMIR KARAJ

  peshendetj jam ermir karaj nga elbasani jam i inteersuar per te aplikuar pere pune kam maruare pere elketronike ky eshte nr 0688160515 faleminderit pere mirkuptimin

   
 307. lorenc alushaj

  jam i interesuar per ne canada nr im 0695207249

   
 308. lorenc alushaj

  jam i interesuar per ne canada 0695207249

   
 309. arben mehmetaj

  kam eksperienc pune si mobilier.0692760046

   
 310. Altin

  Prsh ,une punoj kasap kam 2 vjet ,kam punuar edhe 5 vjet ne greqi si Mjeshter Djathi ,kam aftesi ne shum pune te tjera flm

   
 311. Renato Benja

  jam i interesuer per pun ne kanada ku duhet te aplikoj

   
 312. Elton Blana

  Pershendetje edhe suksese per saitin .Do deshiroja te emigroja ne Kanada bashk me familjen time per te punura .Un jam 29 vjec kam mabruar shkollen ne Greqi per marine .Por nga viti 2005 e deri me sot punoje si bojaxhi kam 9 vite eksperience .Pres pergjigjen tuaj .Faleminderit .

   
 313. nedzad ljesnjanin

  zovem se nedzad ,zivim na prostoru kosova u gradu pec ,po zanimanju sam keramicar,zainteresovan sam za posao sezonski za kanadu ,moj broj tel.je +377045661396 ocekujem od vas odgovor

   
 314. ervis

  pershendetje jam i interesuar per pun .ska probleb profesioni punes dhe ne ndertim ….06944998

   
  • eri

   pershendetje jam nga vlora 27 vjec beqar jam interesuar per pune di tre gjuhe te huaja anglisht gjermanish italisht nr 0694404998

    
 315. erinda bogdani

  jam e interesuar te punoj si infermiere

   
 316. shyqeri

  dua te shkoj ne kanada .Profesioni im eshte berber dua te shkoj ne kanada me familjen time ne jemi 7 antar na ndihmoni ju lutem per aplikim qe te shkojme ne kanada

   
 317. razim bajrami

  jam nga qyteti ferizaj kosov kam jetue neperendim gjermani 14 vite 10 vite kam punue me nje firme ndertimtarise si kryepuntore iarmiruesve dhe 3 vite instalime elektrike ekam edhe diplomen ne kete lami flase gjermanishten serbishten kuptoj nitalisht dhe frengjisht kjam imartum ka,m 3 femije 2 estudijojn mjeksin

   
 318. razim bajrami

  jam nje punetore me pervoj pune ne ndertimtari qe kam punue ne gjermani armirues si kryepuntor 10 vite dhe ate me nji firme kam pervoj ne ndertimin e urave dhe ndertesave apo objekteve te nalta dhe kam udheheq instalimin e rrymes elektrike ne objekte banimi per te cilat kam deshmi dhe diplom jam imartuar kam 3 femije 2 me studijojne mjeksin nja ne shkolle fillore per pune kam respekt dhe nukam kurfare problemi me u ngrite heret gjuhet injof shum mire gjuhen gjermane serbe kuptoj frengjisht dhe italisht

   
 319. fatmir

  jam nje djal 34 vjeq i martuar me dy femi aktualisht punoj mekani i pergjithshem,deshiroj shum qe te gjej nje vend pune ne kanada,arsyeja per nje jet me te mir,pres nje pergji.ju faleminderit.

   
 320. shpres

  Dua te emigroj familjarisht ne Kanada , une me bashkshortin jemi te diplomuar ne UT me mbi 20vite pervoje pune ne profesionet e listuara si te kerkuara(Inxh. dhe Agronom)femijet jane ne student universitet.Kam plotesuar formularin Test per programin NSNP (ne NOVA SCOTIA)i cili nuk e ka si kusht kontraten e punes dhe me kthehet pergjigje negative meqe nuk kam nje kontrate paraprake pune nga nje kompani Kanadeze.Ju lutem me thoni a kam shanse per te fituar ne kete program n.q.s do te aplikoj.Faleminderit!

   
 321. Agjoka94@yahoo.com

  Antoni.dalinja.83.jam.teknik.per.ndertimin.flas.anglisht.?

   
 322. gjokgjoka

  gjoka.viti.88.7.vjet.nurtus.ne.greqi.zotroi.gjuhen.angleze.asht.endrra.ime.ju.lutem.00306997727597

   
 323. Bekim

  Jam Bekimi nga Mitrovica jam i interesun per pun ne kanad si shofer apo manipolus i makinave te renda,

   
 324. antonio_prendi@hotmail.com

  jam Antoni vjeq 30 jam i interesuar per pun ne kanada per ndertim tel 00306992434040.

   
 325. agron

  agron bajrami jam i interesuar per qendrim te pergjithshem ne kanad me familje 4fmi dhe gruan faliminderit

   
 326. Petrit Dushaj

  Pershendetje quhem PETRIT DUSHAJ VEJEC 37 jam i martuar kam tre femije banoi ne shkoder. kam punuar dhe punoi ne ndertim njoh mir edhe punen ne bujqesi kam deshire edhe vudhnet mes mundesive tuja qe te punesohem ne kanada me gjith familjen time gjithashtu edhe bashkeshortja ime punon parukjere edhe ka shum njohuri ne guzhine munde te kontaktone ne kta numra telefonit 0689006060 ose 0689090600

   
 327. Gjoke Gjergji

  Gjoke Gjergji vejec 43 kam deshir te punesohem ne kanada jam i martuar kam dy femije punoi hidrolik gjithashtu edhe instalime elktrike kam punuar edhe me perpara bojaxhi i pergjithshem ne Greqi edhe 12 vitet e fundit kam punuar ne ameriken latine tash perkohesisht ndodhem ne Shqiperi dhe jam pa pun ju lutem merreni parasyshe kerkesen time per te punuar numrat qe munte kontaktoni jan 0686933570 ose 0685625444 faliminderit

   
 328. Lulzim Berisha

  Jam Lulzim Berisha, i interesuar qe te emigroi ne Kanada, me profesion jam sociolog i diplomuar,gjuhen angleze e njoh mesatarisht, punoj edhe si gipser, dekurime te ndryshme, fasada etj. ju lutemi qe te me informoni per menyren e aplikimit, qdo te mir…

   
 329. Petrit Dushaj

  jam shume intresuar per te punuar ne kanada jam 37 vec punoi ne ndertim edhe pune te tjera jam i martuar kam tre femije bashkeshotja ime punon parukjera dhe ka njohuri te mira ne guzhine numri im eshte 0689006060 ose 0689090600 faliminderit

   
 330. ani mato

  pershndetje ..jam i interesuar per pune profesioni im eshte modelist çantash kam pas punuar me firma te ndryshme ne stamboll kerkoj nje pune qe te jete sa me e mir per mua ???

   
 331. Petrit Dushaj

  Pershendetje quhem PETRIT DUSHAJ VJEC 37 Jam i martuar kam tre femije banoi ne shkoder kam punuar dhe punoi ne ndertim njoh mir edhe punen ne bujqesi kam deshir dhe vudhnet mes m undesive tuja qe te punesohem ne kanada me gjith familjen time gjithashtu edhe bashkeshotja ime punon parukjere edhe ka shum njohuri ne guzhine mundt te kontaktoni ne kta numra telefonit 0689006060 ose 0689090600

   
 332. pllumb shytani

  jam i interesurar per punesimet ne kanada ju lutem me ndihmoni per aplikimet 0685612549

   
 333. Agroni

  pershendetje ja i ntersuar per vend pune ne kanada jam 30 vjec i martuar 2 fmi jam i specjalizuar per auto makineri te renda me te gjitha patendat kam 8 vite pun ne kte zanat .0682418666 ju faleminderit.

   
 334. razim bajrami

  jam nga ferizaji kosove kam nevoj per pune e sidomos ne kanada atje ku kerkohet pune ejo dembeli kam punuar ne gjermani mbi 12 vite armaturen dhe 3 vite instalime elektrike jam shum i perpikt ne pune k jam i maretuar kam 3 femije me studiojne mjeksin 2 kish ashkuare per te punuare dhe jetuar por edhe kisha ba hala shkollim mate nalte qe ekam atje ju flm

   
  • Rudolf fehimi

   Pershendetje,…
   Jam Rudolfi nga Korca,25 vjec,..
   Jam me arsim te mesem,…
   Jam shume i interesuar per te emigruar drejt Kanadase ,per arsye punesimi,ne profesionin e kamarierit,….
   Ju faleminderit

    
 335. HAJRIZ.KRASNIQI

  jam.interesuar..mejetuar.necanada..iper..hershum…mefamilje…dhetekem..pun..teperhershumm..nerestorante..apo..diku..tjeter..jam.kosovar…kosovo…mepelqen..canada..shum..alberta..eka.nadaseee.n.r..jem.asht..ky+37744537485juprese…flm..per.respekteeee

   
 336. edmond hoxha

  pershndetje quhem
  julutem te mendimoni jam interesuar te jetoj ne kanada kam punurar ne greqi ne lyerje shtepish kush mund te mendimoje CL 068 56 37 877

   
 337. Driton

  jam dritoni jetoj ne shkup jam 28 vjeq e kerkoj pun 00389 77 761 873

   

Shkruaj një koment