E përditësuar|e Shtunë, Shtator 20, 2014

Shembet ura në Pezë të Madhe, bllokohen banorët 

ura shembjeReshjet e shumta të shiut që  kanë rënë gjatë këtyre ditëve, por sidomos në ditën e sotme, kanë shkaktuar shembjen e urës në fshatin Pezë e Madhe.

Rrëzimi i urës në  këtë zonë  periferike të Tiranës ka shkaktuar probleme tek banorët për shkak se ura shërbente si mjet për kalimin e tyre nga njëra anë në tjetrën.

Tashmë banorët e Pezës së Madhe kanë mbetur të bllokuar dhe janë në pritje të një zgjidhjeje sa më të shpejtë  të situatës.

Etiketat: , , , ,

Shkruaj një koment